istediğim kişinin wp konusmalarının tümünü görebilirim istersem attıg foto, ses kaydı vsss...
peki milar dolarlık şirket neden önlem almıyor açıklarını kapamıyor ,?
peki milar dolarlık şirket neden önlem almıyor açıklarını kapamıyor ,?
Böyle bir şeye imkan yok sadece eğer bilgisayardan kullanıyorsa sosyal mühendislikle bilgisayara trojan truva atı vs sokarsan ancak öyle ulaşabilirsin onun dışında telefonda ki bilgiye erişebilmen için kripto kopyalayıcı lazım ki öyle bir cihazı da bulman olanaksız istihbaratta çalışıyorsan ayrı ki öyle bir yerde çalışsan böyle bir yerde işin olmaz o da ayrı onun dışında sohbet yediğini e postaya gönder olayı var onu da geç çünkü rehberindeki kişinin sohbet yedeğini almıyor sadece senin onunla konuştuğun sohbetin yedeğini e postaya gönderiyor buda DFC ile korunduğu için 3. Kişilerin ulaşmasına olanak tanımıyor.
kardeşimin telefonunda test ettim bizzat işe yarıyor kimle konustugu vss...
wp web den trojan dan felan değil olay ki kaldı mı hala öyle seyler :P
Söylediğimin arkasındayım adamlar günlük beta güncellemeler atıyorlae eğer böyle bir bug varsa çoktan kaptmışlardır ghostmirror programı var casus yazılımı bu programa sahipsen yapabilirsin ki bu programın fiyatı 50 bin dolar o da 2017 fiyatı şu an ki fiyatını bilmiyorum ve sıradan kişilere satmıyorlar devletler alıyor sen farklı bişey bulmuşsundur kendi konuştuğun sohbetin olabilir😂 burda da kızlarla sohbet açmak için böyle bir post atmış olabilirsin 😉
aynen, aşırı muhtacım onlara kızlar atın bana mesajjj :)
kendı mesajım bana geliyor işte avutuyom kendımı napıymm
Arkadaşım bu konuda iddialıysan yaz whatsapp'a açığınızı buldum. Kanıtla al paranı.
ya benım bulduğm acık değil bu
yazılımcı mısın?
Nasıl yaparsın anlatsana eski sevgilim aldattı ayrıldım ama izin vermiyor onu bırakmama tehdit ediyor watsap konuşmalarımı takip edeceğini söylüyor nasıl yapar ki bunu?
onlar bos senı korkutmak için uyduruyor..
İstersem görebilirim demişsin üstte sen nasıl yapıcaksın
o da bende kalsın bilişim sucu cok büyük suc
Bana anlatmanı istiyorum lütfen mesaj atsan
Abi yanlış anlamada niye bu sitede vakit öldürüyosun ki? Bende bu kapasite olsa ohooo...
Ben bulmadim bunu gercekten ulkede turkce anlayan yok allah askina kitsap okuyun okudunuzu anlayinnn!!!
Cevap
1Cevap
Nasıl görebiliyorsun harbi mi😍
evet de arkadasım o emeji ne :D
Ne bileyim ya yanlışlıkla oldu sana değil yaptığın şeye yani😂😂
Taktik versene madem
bunu nasıl yapıyosun?
çok basit bir yolu var %99 işe yarıyor karsıya bildirim felan da gitmiyor..
çayını içerken poponun üzerinden ne konusmus ne göndermiş vs herseyi görüyorsun
ama şaşırdıgım nokto milyar dolarlık şirket kullanıcılarının mahremiyetini neden korumuyor..
2. bilişim davasıyla ugrasamam ki dava olmasa bile anlatmam
başkasının mahremiyetini kurcalamak vs büyük günah
Aynen öyle ya çok yetersiz
Nesi kolay
bildiğin yanı 10 yasındaki bebe de yapabilir
Nasıl?
Derken?
Yuh cidden mi
evet, maaleseff
Nasil yapiosun ki
bilişim suclarından mahkemem devam edyor yenisini eklemeye niyetim yok :)
Aynen eminim öyledir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar