Abime büyü mü yapıldı sizce?

Abim ve yengem severek evlendiler 2 tane çok güzel çocuğu vardı 10 yıllık evliliklerini bitirdiler bir kadın için ama abim çok namus düşkünü kimsede gözü olmayan bir insandı. Konuya gelirsem abim bu kadın için hepimizi annesini 2 çocuğunu babasını kardeşlerini eşini herkesi bir anda karşına aldı. artık çocukları arayıp sormuyor bile oysa ki çok düşkündü çocuklarına ama abim bir anda değişti tanıyamadıgımız bir insana döndü ne varsa ne yoksa o kadın herşeyden hak veriyor ama bazen vazgeçmiyor dönmek istiyor ama diyor ki bize vazgeçmek istiyorum ama yine de kurtulamıyorum dyior. Bizim evinizde kalırken abim sürekli kabus gördüğünü abimi korkuttuklarını söylüyordu. ki öyle bizim evde bende hergün kabus görüyorum neredeyse evinizi hiç sevmiyorum hiç girmek istemiyorum. Taşınmak istiyorum. büyü yapıldığını düşünüyorum çünkü abim böyle bir insan değildi ne olur yardım edin şu an bir çocuğu 11 diğeri 9 yasında daha çok küçükler bildiğiniz bir hoca var mı. ankarada olursa çok sevinirim. daha önce böyle birşey basına gelen yardım edin lütfen abim de iyi değil. İyice zayıflamış mutsuz ama kurtulamıyor nolur yardımcı olun küçük bir bilgi bile hayatımızı değiştirebilir
Abime büyü mü yapıldı sizce?