Ameliyat olmayi dusunuyorm takinti haline geldi çap bacaklarla dolasmak hoşuma gitmiyo. Not: Bu bir nasilim sorusu degildir. Guzel mi cirkin mi die sormuyorum.
Bacaklarim çap mi duruyo? Bana oyle gibi geldi sizcede çap mi? Ameliyat olmali miyim?
Diz kısmı biraz içe doğru çarpık ama bu o kadar da büyük bir sorun değil benim ve birçok tanıdığımın bacakları bu şekilde... Ayrıca bu ameliyatlar da öyle olayım hemen düzelsin denilecek ameliyatlar değil yaklaşık 1 yıl boyunca gerekli tedaviyi uygulaman gerek bacağının çarpık bölümüne yerleştirilen aletler ile durman gerekecek bütün bunlara hazırım diyorsan ol tabii.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaa korkutuyosn benii 😔😔 bir kac tane video izledim bu ameliyat ile ilgili ama hazir miyim bilmiyorum 😕
Gidip bir doktora danış istersen ben de okuduğum yazılardan biliyorum belki kolay bir yöntemi de vardır en azından doğru bir bilgi almış olursun sana bir yol gösterir
Çarpıklık içe doğru değil dışa doğru olur. Senın bacakların çarpık değil gayet normal.
Dışarı çıktığın zaman özellikle kızalara dikkat et, dar giyindikleri için gayet belirgin oluyor. O zaman ne demek istediğimi anlarsın, herkeste görüntü aynı.
Ben diz kapakları dümdüz inen mankenlerden başka kimse görmedim. Onlarda zaten yan kısımlara yağ dolgusu yaptırıyor estetik durması şart olduğu için.
Bu normal vücutlu bir insanın ben neden kaslı değilim diye veryansın etmesi gibi birşey olmuş 😂😂 yaratılışında yok böyle birşey. Yok ben olmak istiyorum dersen ameliyat olacaksın ama normal olan birşey için yaptığına değmez.
Bilmiyorm haklisindir bel ki ama benim gibi dusunen bazi arkadaslarda var yorumda. ya da ben fazla taktim ilerde komik ve sacma gelebilir bu takintim ama şu an cidden taktim kafaya 😂
Çok hafif çaplık var gibi, ama günlük hayatta farkedilebilecek bir durum değil, bazı erkeklerin daha çok hoşuna da gidecektir. Bence kafana takma bunu, Görüntü gayet hoş
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Carpik bacak mi bazi erkeklerin hosuna gidecek? Bence hos degil
Sakıncası yoksa bana ulaşabilirsiniz, yazabilirsiniz, takip edebilirsiniz ben yazarım size; yardımcı olmamı isterseniz; güvenirseniz tabi yok diyorsanız ben şu hali ile gördüğüm kadarıyla gerek yok diyorum.
sizin gibilerle tassak geciyorum. siz anck bundan anlarsiniz. yari ciplak veya dar giyinip resim koyup kendini teşhir edenler, en buyuk sorunlari kilosu, yuzundeki sivilcesi, ay surda ne giyeyimi, kedi-kopegi, sevgilisi vs vs bilmemnesi olanlarla ancak boyle konusulur.
Diz ustu etek elbisede falanda belli oluyo. Dar pantolon giymekten nefret ediyorm sirf buyuzden. Vee dizustu etek elbisede giymiyormm carpik bacaklarim yuzunden 😕 ameliyat olmayi istiyormm ama kesn duzelir mi bilmiyorm. ya da bacaklarim oldugundan daha kotu olursa kalinlasirsa die cekiniyormm
burdan bakınca cokta kafaya takacagın durum yok.. diz üstü mini etek ve elbise de cok sırıtmaz sen bildiign icin durumu öyle geliyor sana elbiseler vücuduna yapışmadıgı sürece sıkıntı cıkmaz
En İyi Cevaplar