Bir tane çocukluk arkadaşım var kız kendisi. Küçükken onunla her türlü oyunlar oynardık evcilikten araba yarıştırmaya kadar ama hiç birbirimize birşey yaptığımızı hatırlamıyorum. En fazla beraber tuvalete gitmiştik bir kere birbirimizin şeyini görmüştük😂
21 Yorumla
Bebekler annelerinin memelerini emiyor diye sapik mi oluyur , senin zihniyetine göre
16 Yorumla
Soran+1 yıl? Bu nedemek simdi? Sapikmi dedim ben simdi?
Soran+1 yılSasdim biran. Belki ben yanlis anlamisimdir. Yinede tsk ederim. Ben sadece bir soru sordum millet yanlis anladi. Uzmanlara göre her cocuk bunu yaomisdir..
Soran+1 yılÖpüsme sevisme ( sürtünme, taklit yapma) bunlardan bahsediyorum ben kardesim. O yüzden bu cinsel kelimesini kullandim
+1 yılEvet oynardım hatta ilkokuldaydım galiba, kız arkadaşımla birbirimizi rahatlatmaya çalışırdık doktorculuk oynayarak, bir kız arkadaşımla daha yapmıştık defalarca 😂😂 küçükken bayağı sapıkmışım bizim evin yanındaki bakkaldaki bir abi de bana dayamıştı.
05 Yorumla- +1 yıl
Bir de söylemeyi unutmuşum benim çocukluk bir erkek arkadaşım var aynı yaştayız onunla da bizim evde oyun oynicaz diye odama kapatıp onunla öpüşmüştük ve daha ortaokulda bile değildim
- +1 yıl
Daha var da neyse bu kadar yeter 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılLanet olsun yaptık öyle şeyler ay utanç verici gerçekten 👀
21 Yorumla
Soran+1 yılOrasini gel bana sor rezillik ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Onlar cinsellik vs.. bilmezler sadece yaşları ve gelişimleri gereği keşfetme merak etme duyguları yoğun olur doğru yönlendirilirse de asla o tarz oyunlara yönelmezler
11 Yorumla
Soran+1 yılJa bende onu demek istiyorum zaten. Gercek cinsel anlamda degil.. dedigin gibi merakla yapilan seyler bunlar
Cinsel oyun falan değil. O senin bozuk ve kirli zihniyetinin uydurmus olduğu düşünce
23 Yorumla
Soran+1 yılKirli zihniyet derken? Düsüncemi? Uzmanlara göre her cocugun basindan gecmis bir olaydir bu. Ve cocuklar kendilerini kevsederler.. cinsel anlamda degil. Ben sadece bir sorun sordum..
Soran+1 yılBu senin görüsün tskler
+1 yılBu oyunları cinsellik sanan beyinsiz bunlar bizim gördüğümüz ailevi adetlerimiz
25 Yorumla
Soran+1 yılBeyinsizmi? Düzgün konus lütfen
- +1 yıl
Ben mi düzgün konuşuyum? Önce sorduğun sorudaki zihniyete bak
Soran+1 yılSanami sorcam neyi sorup sormadigimi? Bu cocuklari arasinda olan dogal seYler! Her cocuk yapmisdir! Hadi yorumun icin tsk ler
Soran+1 yılCok komiksin kardesim. Tsk ederim
Soran+1 yılBende farkina vardiysan bir güncelleme yapdim.. cocuklar cinsellikden hic anlarmi? Bizde biliyoruz neyin nasol oldugunu. KIrIci olmanin bir anlami yok bence. Ben sadece bir soru sordum. Her cocugun yaptigi masum seylerdir bunlar. Büyüklerin yani eriskin insanlarin yaptigi cinsellikden ben bahsetmiyorum. Neyse iyi günler
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal, çocuklar her devirde cinsellik ile ilgili oyunlar oynamıştır.
00 Yorumla
+1 yılEvcılık oynarken komsunub kızını öperdım bı keresınde babam yakalamıstı 😀
00 YorumlaOlurdu çocukken hatırlıyorum kızın birisine cinsel yaklasmistim daha bebeklik neredeyse nasıl yapmışım inanamiyorum
00 Yorumla
+1 yılOynardım valla kocacım bebeğimiz ağlıyor hey gidi günler heyy😂
00 YorumlaKeşfetmek için doğal ama çocuklar bazı hareketlerinin sonuçlarını kestiremeyebilir. Misal benim yüzümden bir çocuk iltihap kapıp sünnet olmak zorunda kalmıştı.
00 YorumlaBen de çok yakın olduğum bir arkadaşımla oynardık. Tabi gizli olurdu. Evde kimse yokken oynardık kapıları kapatırdık falan. Tamamen çocukluk ve doğal olarak yorumluyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yapardık o zamanlar az kız mikmedim 6 yaşımda :)
10 Yorumla10-11 yaşımda olmuştu
00 Yorumla
+1 yılözellikle doktorculuk :)
01 Yorumla- +1 yıl
sanırım benide yanlış anlamışlar ve birisi eksilemiş
Evet mahallede jale vardi hep wlliyordum onu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 27,4b cevap paylaştı. İyi gayet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAynen 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Beni kim eksiledi
+1 yılSacma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde cinsellik var
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam