+1 yılMarmarisin denizi Sağlam bir gece hayatı ve doğal güzelliği var.
Ama ben karadeniz turu derim.Batı karadenizden doğu karadenize kadar gez.
Hamsi pilavının mıhlamanın tadına bak.Anzer yaylasına çık o güzellikleri gör.Anzer balından ye
Şarıl şarıl buz gibiakan dereden su iç.
Fındık ve çay bahçelerini gör.
Sümela Manastırını ziyaret et.
En önemliside Horon tepmeden geri gelme.
Zaten soruyu sorarkende Karadeniz Dediğin yer 10 dan fazla ile sahip
Marmarisi gezmen dolaşman 2 gününü almaz.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Nasıl bir şey istediğine bağlı. Biraz daha stabil olanı kesinlikle Marmaris. Ama birçok yer bakımındanda Karadeniz. Ayrıca bunun için yolculuğu seviyor olman gerek. Çünkü oradan oraya otobüs ile taşıyacaklar. Açıkçadı otobüs yolculuklarından nefret etmeye başladım.
Şimdi Karadeniz in doğa manzarası mı?
Marmaris te eğlenceli bir yaz mı?113 Yorumla- +1 yıl
Onu sen bilirsin. Yok bilemediysen keyfin ve kahyasına sor :) Marmarise gittiysen ve Karadeniz e gitnediysen Karadenizi seç ya da tam tersi Karadenize gidip Marmarise gitmediysen Marmarisi.
Yüzüp,güneşleneceğim diyorsan kesinlikle Marmaris olmalı.
Daha çok yer göreyim yüzmesemde olur diyorsan Karadeniz i tercih et.
Mesela denize giremeyeceğim bir yerde olsam ben kesin Marmaris derdim. - +1 yıl
Deniz kestanesine basmak yetenek işi :) Çarpan balığımı ne vardı tüm arkadaşlarımı çarptı bir beni çarpmamıştı,şükür :) Ama kıyıda yengeçlere basmaktan ucuz yırttığım çok oluyordu :)
Bencede sen tura git. Ama otobüs yolculuğunu göze al :) Ayağına terlik al geziye giderken.Tabiki otobüste kullanmak için :) Ben sırf otobüs olduğu için ilk başta elerdim bu şıkkı.
Bu arada madem erken rezarvasyon,roma,venedik yap :) - +1 yıl
Aslında öyle olmadi İzmir eski focaya denize gitmistm yeğenin deniz kestanesi yakaladı Eniştem de onlarn kanı mavi olur ama öldürmeyin atın denize yazik dedi bende merak ettim bicakla öldürdüm ,:( denize girmemstm o GN gitmemize çok az bir zaman kala ablamlar hadi gidelim diye idrar etti. Neyse yuzuyordum kayaya ayagm carpti felaket agriodu ama cikinca baktm kayanin parcalari saplanms . yuruyemedim . eve gittim cikartayim dedim ufalanip geliyordu hep bende cimbizla çektim enisteme gosterdm
- +1 yıl
B deniz kestanesi dedi. Bi ablamn elinde cimbiz bir ablamn elinde iğne cikarmaya calisiolar diğer dikenleri ama kafMi duvardan duvara vuruyorum nasil bir aciydi o ya. 1 ay ayagimn alti agrid. Eniştem dalga geçti katilcilik oynadnmi diye :D ertesi GN ablam komşusuna söylemiş komsusuda kiza o kadar aci çektrmeseydnz zeytnyagibi surup bekleseydn zaten sıkınca cikio demiş. Yani o kadar aci cektm meğer acisiz kurtulabilirmsm ,:(
+1 yılKaradeniz turu tabiki diyecegim bir karadenizli olarak ama su da var
Yazın herkes havuz plaj keyfi yaparken karadeniz biraz sıkıcı bir fikir olabilir , serin sulara atlamak isterseniz bu karadenizde oldukca zor olur13 Yorumla- +1 yıl
Bence ucuza bir yurtdisi turuna git guzelce gez
Karadeniz güzel olmaya guzel ama tatil yapamamis birini tatmin edecegini pek sanmam hele de karadenizle bir baginiz yoksa
Ben olsam karadenize giderdim.Marmarisi gördüm çok kez ama karadenize gitmedim hiç.
215 Yorumla- +1 yıl
acayip ilgileniyorlar! 3-4 tane hesap açan, engellediğim için o hesaplarla rahatsız etmeye devam eden,ismimi burada ifşa eden, mail yazışmalarımızı resmimizi ifşa edenler hala sitede duruyor. yönetim de benden kurtulmak için uydurma bir gerekçeyle üyeliğimi siliyoru. @soran böyle birşeyler karşılaşırsan şaşırma diye söylüyorum ;)
- +1 yıl
benim kediciğimin resmi seninkinden çok daha güzel hıh :P
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Marmaris derim ben, yazın sıcakta çekilmez ama bu mevsimde bal gibidir havası, karadenizde donarsın soğuktan.
Ama ne istediğine bağlı, doğa görmekse önemli olan senin için, Karadeniz daha iyi olabilir. Gerçi Marmaris'in de doğası hiç fena değildir.10 Yorumla
+1 yılKaradeniz turu daha cazip. Marmaris'te 5 yıl yaşadım ve gezilecek, aman aman denilecek kadar güzel bir yeri yok bana göre. Ama Karadeniz bambaşka. Benim imkanım olsa bir an bile durmam Karadeniz'e giderim. :)
12 Yorumla- +1 yıl
Ne demek. :)
Deniz, kum, güneş vs. bunları her yaz tadıyoruz. Karadeniz turu bence daha yararlı ve keyifli olabilir. Hatta iç anadolu ve güneydoğu anadoluda da harika tarihi güzellikler var. Sırasıyla hepsini görmek tanımak ve öğrenmek gerekir.
15 Yorumla
+1 yılkararsız kalman normal. işin doğrusu ikisi de çok güzel yerler ama senin isteklerine bağlı o anlamda biraz kolay tercih edilebilir. eğer gece hayatı, deniz,kum,güneş istiyorsan marmaris, doğa,yeşil,huzur ve değişik bir tecrübe istiyorsan karadeniz ( bu cevapta karadenizin doğusu baz alınmıştır)
10 Yorumlakeşke ben de cesaret edip birkaç ay sonrası için kesin bir plan, rezervasyon yaptırabilsem :/ hep en kötüsünü düşünüp garantici davranıyoruz işin içine para girince, ne yapalım :))
ama bence Karadeniz turu...11 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. marmarisi herkez bilir. ama Karadeniz'in güzelliklerini sözler ifade edemez, o yüzden gidip görmek lazım. :)
17 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYemişim Marmarisini..
Karadenizim her zaman önceliklidir bana :)23 Yorumla- +1 yıl
sinirlenmedım ki :))
6. sınıftayken okul gezisiyle karadenizi gezmiştim. görmeyen biri için mutlaka tavsiye edilir ;) özellikle abant =) tatile her zaman gidersin bence, karadenizi gez ;)
12 Yorumla
+1 yıl40dan sonra yapılır karadeniz turu arkadaş :) karadenizin heryerini biliyorum, git ege turu yap daha iyi :)
11 Yorumladinlenmek istiyorsan heyecan olmasın biraz daha sakin olsun diyorsan Marmaris tatili, biraz daha heyecan olsun gezeyim batumu da gezime ekleyeyim dersen karadeniz tatili ama ben olsam yazın Marmaris derdir...
10 YorumlaKaradeniz de yaz aşkını bulabileceğini pek sanmıyorum en fazla kaçırıp evlendirirler. Marmarise git. 300-500 300-500 300-500 300-500 300-500
18 Yorumla:D ıkısınede gıtme sanısn yok mu:))) 1 hafta marmaris 1 hafta karadeniz gibi mesela ?
14 YorumlaBende bunu düşünüyorum 1 aydir. Eğer karar verdiysen ne yapicaksin acaba yalnız gideceksen arkadaş olabilirim ciddiyim.
10 YorumlaDiğer konusunda 548 cevap paylaştı. kesinlikle karadeniz yeşilliği yeter şelale ova yayla uyyy uşağum daa
12 YorumlaBende Karadeniz'e hic gitmedim. Yerinde olsam onu secerdim.
12 Yorumlakaradeniz canlı ormanlarıyla oksijen kaynadığı yer vucudunun dinlenir ihtiyacının tamamını alırsın %100 diyeyim yani
10 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. denızı sevıyorsan marmarıs ama doga serın hava dersen karadenız turu olur
10 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Marmariste ortam çok iyi eğer yanlız gideceksen ya da rahat eğleneceksen Marmaris derim. Ama ailenle gideceksen ve pek gezmeyeceksen ve hiç de Karadenizi gezmediysen Karadeniz derim çunku degişik yerleri gez gör kültürlerini tanı çok eğlenirsin
10 YorumlaYer görücem dersen karadeniz, ama yok yılın yorgunluğu atıp deşarj olucam dersen marmaris tabiki, bodrum da olabilir :)
10 YorumlaEger duzgun bir tatile ihtiyacin varsa marmaris ama gezip gormek kulturel acidan gezmek istiyosan karadeniz
10 Yorumla
+1 yılBen bu yaz marmarise tatile giidyorum. :) Tekirdağ planım var her ikiside güzel.
10 YorumlaKız karadeniz turu..Ama bahar ayında gelin,gelinki doğa harikası bu güzelliklerden faydalanın :)))
10 Yorumla
+1 yılmarmarise bence tatil iyidir boş zamanındada karadenize git
10 Yorumla
+1 yılmarmariste ne var deniz kum yabancı hatun, senin hatuna ihtayacın yok karadenizde daha çok şey görürsün :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılYazın ortasında ise Marmaris, yaza doğru (Mayıs-Haziran) ise Karadeniz turunu tercih etmen daha iyi bence.
10 Yorumla Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. karadenız gezısı ıyı olur bence
ankarada okurken orduya gıtmıstım tatıle hafta kaldım
harıka tek kelıme...10 YorumlaHafızandaki Karadeniz'in Artvin, Rize ve Trabzon'dan ibaret olduğunu söyleyeyim dedim. Geriye kalan illerde önemli bişey yok.
10 YorumlaMarmaris bir doğa harikası gitmediysen daha önce öneririm ama karadenizde farklı bir tatil anlayısı olur hangisi ağır basıyosa..
10 Yorumla
+1 yılkızım tabiki marmaris kendim karadenizliyim ama gitmişliğim yok bence ege vazgeçilmez kızlarıda öyle :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlike marmarise gideceksin
ve diyeceksin ki
geleceksene karadeniz turu yapalım10 Yorumla
+1 yılBen olsam marmaris tarafına giderdim hergün karadenizdeyim:)
10 YorumlaSana bağlı. Nereyi görmek istiyorsan.
Ben karadenizi gördüğüm için marmarise giderdim.10 YorumlaTabikiii Marmariss )) Güneş deniz bol bol eğlence :)
10 YorumlaKaradeniz turu varken diğerini kafadan elerdim zaten.
10 Yorumla
+1 yılaynı paraya doğu avrupa turlarından birini yapabilirsin hele bu mevsimde tavsiye ederim :)
10 YorumlaBence karadeniz turu.ordan ukraynaya gecersin.gemiyle.
10 Yorumlabildiğin ege turları var mı acaba İzmir vs ?
12 Yorumlaayrıca @soran seni gözüm bir yerden ısırıyor ;)
15 Yorumla- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılkaradeniz turu..marmaris tamam iyi ama karadeniz seçeneklerde varsa çöpe gider
03 Yorumla- +1 yıl
evet..marmarise gittim kuru kalabalık dışında pek bir şey yok.deniz ,kum ...
+1 yılKaradeniz turu bence de
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılKaradeniz turuna gitmelisin.
tek gitme ama13 Yorumla- +1 yıl
zevki cok cıkmaz.
ve tek gidersen odalar genelde cift kişilik.fiyat artar
+1 yılbi Karadenizli olarak bilemedim şimdi
110 Yorumla- +1 yıl
turlara baktın mı nerelere gidecekmiş o konuda yardımcı olurum bak :))
- +1 yıl
neden Marmaris =) bodrum değil :D trabzonda Sümela uzun göl giresunda kale orduda Boztepe artvinde ne vardı! + yaylalar karadeniz kıyıları denizi yeşili :)) bu ankaralı kızlar neden kara saçlı :D
- +1 yıl
karadeniz de göreceğin bunlar tam emin değilim ama... gemi turu istiyorum gidersem önceliğim :)) hımm resim senin sandım :) ben ergün karadeniz görüyorum sıkıldım :)
- +1 yıl
tamm koyu kumral kız 5 yıldız verdim soruna :D
- +1 yıl
rica ederim koyu kumral hanım kız :)
Karadeniz turu trabzonada uğra gezdiririm istersen
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher yeri görmek lazım ... sırayla ... ülkemizin her yeri çok güzel
10 YorumlaKaradeniz'i tercih ederdim.
10 Yorumla
+1 yılikiside degil canim:D
12 Yorumla- +1 yıl
hawaii adalari deseydin keske
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle karadeniz turu.
10 Yorumla
+1 yılKaradeniz bence :)
15 Yorumla- +1 yıl
hayır ama çok gitmek istiyorum o tertemiz havayı hissetmek çok isterim :)
- +1 yıl
Karadeniz kesinlikle :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yıldogallık yonunen karadenız:)
10 Yorumla
+1 yılben olsam marmaris e gderm
10 Yorumla
+1 yılKARADENİZ GÖRÜLMEYE DEĞER.. :)
10 YorumlaKaradeniz turu kesinlikle .
10 Yorumla
+1 yılbeyazdeniz turunu tercih ederim
10 Yorumlasırayla bu sene marmaris git seneye karadeniz
10 YorumlaGel maldivlere gidelim... :))
00 Yorumlakaradeniz
12 YorumlaKaradeniz turu her zaman güzeldir