Aile içi problemlere çözüm?

Aile içinde en çok annem babam ve babam abim tartışıyor. Geçenlerde abim ve babam kavga etti birbirlerini itip kaktılar ben ve annem ayırmaya çalıştık ama bana ve annemede zarar geldi abimin kolu kırıldı evden gitti üç gün eve gelmedi bunun üzerine annem ile babam tartıştılar yine olan anneme oldu hep dik durmaya çalıştı hatta bazen çaktırmadan ağlıyordu ve bende annemi görüp onun haline evdeki sıkıntılara ağlıyordum. Babam ise hiç kılını bile kıpırdatmadı. Babam ile annemde hep tartışıyorlar babam bize bakıyor Allah'a şükür alkol falanda içmiyor ama hep gergin ve herşeye kızıyor bizimle sohbette etmiyor annemde buna kızıyor ve haklı babama bizimle ilgilenmesi gerektiğini söylüyor babam bazen akşamları 9-10 gibi evde oluyor ayda yılda birde köye gidip 3-5 gün orada kalıyor genelde 7 den sonra evde ama bu süre içindede evde hep tartışma oluyor hiç birbirlerine nasılsın iyimisin günün nasıl geçti diye sormuyorlar hep geçmişlerden mesele açıp ya da saçma şeylerden mesele açıp tartışıyorlar. Babamın akrabalarıda saçma sapan dedikodular uyduruyorlar birşey anlatıyoruz kulaktan kılığa sokuyorlar bu yüzden onlara pek bahsetmek istemiyoruz. Ben en çok anneme üzülüyorum annem ve babam tanışmadan öncede anneannem gilin evinde hep sıkıntılar yaşanıyormuş para sıkıntısı bazen dedem şiddet uyguluyormuş annem şimdi evli bir günümüz bile huzurlu geçmiyor babam anneme şiddet uygulamıyor ve uygulamaz ama mutlu değiliz herkes beni mutlu sanıyor bende onların daha mutlu olduklarını düşünüyorum en azınden bizim ailemizden daha mutlu olduklarını. Bir çözüm olduğunu düşünmüyorum. Ne yapmalıyız?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aile içi problemlere çözüm?