Beyler bayanlar, boğa burcu erkeği hakkında ne biliyorsunuz?
Cevabın nedir?
Ben Boğa Burcuyum :)
Anlatayım :)
* Yemek Yapmayı yemeyi çok sever ( Buzdolabını Günde 5-6 Kez Açar İçine bakar Kapatır :)
* Ne kadar Bir Sey desende O an Değil Aklına Esince Yapar ( Tembeldir )
* Çok Sıcak Kanlıdır.. ( Herkesle Arakaş oalbilirler )
* Anlayışlıdır ( Karşındakini Dinler + Kendini Anlatmaz )
* Pratiktir ( Kısa Çzöümler ile sorunları Çözer )
* Parayı Sever ( varsa harcar yoksa yokdur )
* İnatçıdır ( Bazen Gereksiz uzatır Olayı :)
* Seks Konusunda Uzmandır ( Diğer Burçlera göre Daha Aktifdir )
* Kolay Kızmaz ( Kızarsa Tam Kızar Sakın bulaşma )
* Aşırı İlgi bekler ( Dokunması Öpülmekten Hoşlanır )
Aklıma gelen bunlar KEndimden biliyorum :)20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir boğa erkeği olarak , inatçıdır evcimendir serttir romantiktir sevişgendir vs vs. ama çoook inatçıdır. Beyazsa siyah dedirtemezsin. Ağzına eder hayatini mahfeder tavsiye edilmez , çok çapkındır.
117 Yorumla
Soran+1 yılBir de cok kaba mi oluyolar ne.:)
Soran+1 yılBu kadar iyi tarifi yapilamazdi heralde.:)
Benim basimda da bir tane var, bir elime gecirsem onu.:D
En iyi cevap bu arada:)
Soran+1 yılYuh, çok iyi anlattin.:)
Ben de babamin kızıyım.:D
Soran+1 yılBabam sert mizaçlidir da ondan dedim.:)
Soran+1 yılBu isin sonu mutlulukta degil karakolda bitecek ya neyse:D
Soran+1 yılYok, acayip sinirliyim de soyleyeceklerimden korkuyorum:D
Soran+1 yılMaalesef cok zor, o kırıcı kelimeleri unutmam mumkun degil.
Belki de bastan yanlis tanimisimdir onu.
Soran+1 yılKör mal-alıcı durumu degil de benim icin farklıydı.
+1 yılİnatçı evet.Sabırlılar ve attıkları adımlar hep sağlamdır.Tam evlenilcek adamlar boğalar.Bazen çok sevimsizler ama
10 Yorumla
+1 yılbelki burada bir boğa burcu erkeği vardır onların cevaplarına bakam diye geldim
03 Yorumla
Soran+1 yılBurdakilerin hepsi boğa:)
O degil de bu soruya bu kadar rağbet niye, anlayamadim.
Oğlak+1 yılboğalar konuşmayı sevdikleri için bu site tam onlar için.o yüzden doluşan çok oluyor
Soran+1 yılEvet, olabilir:))
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
25Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılboğa burcuyum..hem inatçıyım hem de asabiyim.tersime biri denk gelirse yanımdan hemen uzaklaşsın.tekme tokat girişirim valla:D
AYRICA yemek yemeyi de çok severim. cinselliğe de düşkünüm tabii her önüme gelenle yapmam o ayrı..bide özgürlüğüme.. boğa erkeği olmaktan gurur duyuyorum..
tembel olmalarına gelince evet tembeldirler çoğunluğu..bende öyleyim.ama çalıştığım işyerinde en iyisi olmak isterim bunun için var gücümle çalışırım..uçları yaşamayı severim.1 dakika önce çok mutluyken 1 dakika sonra aniden dünyanın en karamsar adamı olabilirim:))
DELİNİN TEKİYİM YANİ:)))))10 Yorumla ben boğa burcuyum inatcı değilim ama söyle bir konu var inatcılık mı oluyor bilmiyorum konuşmadıgım bir insanla asla konuşmam yapmıcam dediğim şeyi kimse yaptıramaz boga burcu erkeğinin en önemli özelliği sadıktır kendine baglayabilirsen yaslan arkana devam et on numara ilişkiniz olur
00 Yorumla
+1 yılinatçılık eskidendi, artık umursamıyorum. ama moral bozukluğu olabilir.
karşılığını almayı, gerçekçi olmayı, ya hep ya hiç felsefesini düşünürüm.
ateş grubu kızlar daha çekici görünse de bir yere kadar, sadece kafasına estiği gibi hareket ediyorlar. tamamen zıt olmasına rağmen çekiyor işte. kafa yapısı olarak akrep kızları ile daha uyumlu aslında. hava grubu kızları kendini bilmiş gibi gözüküyor. su ile cıvık cıvık :P. çamur oluyor.
toprakla tamamen uyum sağlıyor aynı kendisi gibi.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinat etmez ama aklına yatanı yapar. çok tartışmaz gider yapar. derin düşünür o yüzden de yavaş hareket eder. hımbıl olması çok düşünüp az iş yapmasındandır. çok severse birini sevdiği kişi için çekilmez olur. sadakat abidesidir. aldatmaz ve düşünmez bile. kıskançtır. sevdiğini çok kıskanır. genel itibariyle şehveti yüksektir. ona libido mu diyorlar. bende boğa burcuyum :) arkadaşımda boğa burcu ve bu özelliklere uyuyor.
10 YorumlaYengeç ve koç kadar inatçı bir burçtur. İnanıyorsa ve bağlıysa öyle bir inat eder ki, inadı herkesin kabul ettiği birşey bile olsa döndürmen çok zordur. Tek çare susmak, ya da ondan daha çok inatçı olmak .)
10 Yorumla
+1 yılburçla alakalımıdır bilmiyorum ama bende boğayım ve aşırı inatçıyım belki yapısal bişey ama emin değilim
16 Yorumla
Soran+1 yılHangi konuda inatlarin vardir mesela?
Boğa+1 yılgenel anlamda çoğu konuda :)
ayrıca detaycı ve takıntılıyım yani bişey ya tam yaparım ya da hiç yapmam
Soran+1 yılSoylenilenleri unutmama ozelligin varmi?
Boğa+1 yılbilgisayarda yaptıklarım gereği hafızam çok kuvvetlidir zaten birisiyle 3 yıl önceki diyalogları bile hatırlayabilirm yani derme çatmada olsa sonuçta unutmam yani ama dediğim gibi bu kendini geliştirmeye başlı her boğa burcu böyle olacak diye bişey yoktur sanmıyorum yani
Soran+1 yılYok yok bu boga burclari hazir cevap bir ukala oluyolar.:D
Boğa+1 yıllafımı hiç esirgemem yeri geldiğinde lafımı söylerim :D
+1 yılBoğa burcu erkeği böyle gecenin bir yarısı elinde sigarası ks a girip ayaklarını yatağına uzatarak rammstein dinlebilen sıradan bir erkek tipi oluyo.
20 Yorumla
+1 yılZodyak'ın en inatçı burcudur boğa. Kadın erkek fark etmez inadı yenilmez :)
10 Yorumlainatçı değilimdir nerdeyse hiç. binde 1lik bir inat var o kadar :)
16 Yorumla
Soran+1 yılHadi canim.:)
Soran+1 yılSen istisnai bogalardansin:D
Soran+1 yılYok aslanim ben.
Burçlara inanmam yorumsuz sorun o kişiyi tanıdıkça zaten çözersin.
00 YorumlaBurçlar gercek degildir, inatçılık kişilik özelliğidir...
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen, katiliyorum
Soran+1 yılIlluminati hafiz, caktirma:D
- Astroloji & Burçlar konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılhiç inatçı değildir.. değildir dedik ya işte.. değil ya inatçı değil. etmiyo abi inat etmiyo işte.. inatçı değil, hiç inatçı değil..
260 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin?
Boğa+1 yılsarcasm oluyorum böyle durumlarda,
orgasm olsam neye yarar,
bir kuç olup uçuyorum sonsuzlukta,
spazm girse karnıma neye yarar...
Soran+1 yılSpazm girse ne yapacagin belli.:D
İroniyi bırakıp bana yardim etsen.:)
Boğa+1 yılinatçıdır işte, inatçı olmadığı konusunda bile inat eder.. dünyada görüp görebileceğin en sağlam inatçı adamdır..
Soran+1 yılKolay vazgecermi kolay sinirlenirmi peki
Yada sinirlenince ne yapar?
Boğa+1 yılmaalesef küçük bir ayrıntıyla bile kolay vazgeçebilir. işin kötü yanı ne yüzünden vazgeçtiğini de ömrün boyunca bilemeyebilirsin.. sinirlenince kendinden geçer, müdahale etmemeye bak, bırak bir iki tane şeyi kırıp döksün, pek gözüne görünme, iletişim kurmaya da çalışma.. zamanla siniri geçer, mesela öfkeden kudurduğu bir andan 1 saat sonra eski yumuşakbaşlılığına döner.. ama uzun vadeli bir sinirse, panpa, o işte çok kötü, hiç geri dönmez. gidip yalvarsan da dönmez. dönerse de eskisi gibi olmaz..
Soran+1 yılHadi ya neye sinirlenir en cok?
Bide dogallik severmi?
Boğa+1 yıldoğal ol canını ye.. yapmacıklıktan nefret eder.. en sinir olduğu şey şudur diye net bişey söyleyeymem. herkesin yetiştirilme tarzı ve kültürü seviyesinde sinir oldugu şeyler farklıdır. ama bişeye iyiden iyiye sinirlendiyse, çok mantıklı bir sebep gösterilmediği sürece sinirindan vazgeçmez. bir de bunlar aldatılmayı affetmez gibime geliyo :P
Soran+1 yılHangi burclarin kadiniyla anlasamazlar peki?
Ben aslanim yukselenim yay.nasil olur bu is.
Boğa+1 yılvalla yukseleni toprak veya su değilse, baya iyi anlaşırsınız.. mesela yükseleni ikizler, terazi, koç falansa gözü kapalı evlenin, baya uyarsınız kafa olarak..
Soran+1 yılAma aslanla anlasamiyolarmis.
Zaten kavga ettik laflar saydim daha konusmicak benimle uf ya.:(
Boğa+1 yılvalla ablacım kavga ederken senin yay tarafından çıkmışsa sözler, boğa baya bir sinirlenir bunlara.. yay ağzına geleni akıl süzgecinden zerre geçirme ihtiyacı duymadığı için, boğa çoğunu direkt hakaret olarak algılar.. aslan tarafına aşıktır (kendimden biliyorum, aslanlara zaafım var :D) ama yay tarafıyla ciddi sıkıntıları da olur hep.. bu iş yükselende biter.. ya da alttan alır, bir kaç yumuşak söz söyler, seversen, okşarsan falan saçını, dokunuldugu anda kafa beyin kalmaz, affedebilir. samimi ol
Soran+1 yılSamimi oluyomda onunda bana soyledikleri var.
Bekleyeyimmi acaba? Geri donmezmi?
Boğa+1 yılben dönmüyodum genelde.. hatta hiç döndüğümü hatırlamam.. gururunu bir şekilde kırdıysan dönmez.. sen ilk adımı at, seviyosan ve samimiysen zaten pişman olmazsın.
Soran+1 yılKotu seyler soylemedim.Sinirlendigini kirildigini nasil anlicam
Boğa+1 yılseni arayıp sormaz, içine döner, efkarlıdır ama belli etmez. susar sürekli. onu anlamanı bekler. zaten ilk adımları atarsan gerisinin geldiğini görürsün. bir bakmışsın suçsuz bile olsa senden özür diliyo.. hıyardır, inatçıdır ama naiftir de, şefkatlidir bakma sen..
Soran+1 yılYa ben ona kopurdum o bana bir sey demedi.
Cok kisacik birsey yazdi.kirildigini anlamimi cikar bundan
Boğa+1 yılevet
Soran+1 yılBen napcam simdi ben gururluyum oda gururlu.
Hep benmi atacam ilk adimi.
Kirilmasi bana deger verdigini gosterirmi
Boğa+1 yılboğa sevmediği insana kırılmaz bile.. kırıldıysa elbette değer veriyodur.. değer vermiyo olsa, sana üzülmek ya da seni düşünmek bir yana, sadece seni hayatından çıkarır, umrunda bile olmazsın.. varlığını bile unutur.. cem yılmaz'ın her şey çok güzel olacak'ta karısını bir adamla bastığında onları öldürdüğü sahneyi hatırla..
Soran+1 yılEe bana bisey demiyo yazmiyo nerden bilecem beni onemsedigini
Boğa+1 yılyazmaz.. ara, gerçek iletişim kurmaya çalış, yanına git konuş.. başka türlü bilemezsin..
Soran+1 yılSiz cok zorsunuz gercekten cozemedim sizi
Boğa+1 yılvalla bir şekilde uyumluysanız, bir şekilde sorunlarınızı halledebilirseniz, boğa seni uçurur. ama şu an vazgeçersen, ömrü billah başkalarında huzuru arar durursun.. zor ama değer..
yok şaka şaka ya, vur kıçına tekmeyi gitsin.. :D
Soran+1 yılHafız sen iyi anliyon burclardan helal.
Boğa+1 yılburçlara inanmıyorum da ondan :D
Soran+1 yılO nasil oluyomus iki saatten beri dokturdunya
Boğa+1 yılbaya bir araştırma, çokca bilim, çokca gözlem ve deney.. sonuç çok şaşırtıcı.. bir burca mensup olduğu yanılgısına düşen ve hayatını ona göre yaşayan, gerçekte kim olduğunu, ne istediğini bilmeyen bir sürü insanın sırf burç denen saçmalığa tutunarak kendine yapay karakterler oluşturması ve hayatını bu saçmalığa göre yaşaması.. uzun hikaye hacı, üzerine kitap değil ansiklopedi bile yazarım..
Soran+1 yılHafiz supersin diyorum bide ukalasin diyorum.:D
Boğa+1 yılukala olsam ne çıkar.. on yıldan fazla emek verdim bu şeye, tabiki ukalalığını yapıcam.. etrafta yöneticisinden tut, işadamına, ceosuna kadar zekiyim diye gezinen bir sürü andaval bile bu zırvaları yiyecek kadar dikkatsiz olunca insan kendini özel hissediyo haliyle :D
Soran+1 yılKapitalizm sacmaliklari diyorum hafiz.
Benim kafadasin:D
Boğa+1 yılya hacı bırak bu benim kafadasın ayaklarını :D sordugun soru bile burçla ilgili.. maalesef ki hepimiz o yollardan geçiyoruz.. ben o yolları geçip çıkışı buldum, sen de çıkmak üzere gibisin belki ama açık konuşayım hala ordasın.. ama inan bana bir gün sen de çıkacaksın merak etme.. ışığı görüyorum.. kapitalizm kelimesi bile buna işaret ediyo ;)
Soran+1 yılGercekler gorundugu gibi olsaydi keske.
Ama degil.Degil iste.:D
Boğa+1 yılbilmiyorum bana inanmıyo olabilirsin, ben araştırmamı geniş ve kapsamlı yaptım. kendime de araştırmalarıma da güveniyorum. burç diye bişey yok, ispat da edebilirim. ama inanmak istemek bir seçim.. hindistanda ineğe inanan insanlar da var.. hayat bu her şey olur :D
Soran+1 yılBende inanmaktan bahsediyorum zaten.
Bende inanmiyorum dedim.sordugum soru altinda yatan gercekligi bilemezsin.
Boğa+1 yıleleman bu siteden tanıştıgın biri ve dolaylı olarak bir özür mahiyetli çağrı mı yapıyosun ? boğa böyle dolambaçlı bir yolla adım atacak adam değildir.. özellikle bu tip durumlarda direkt ona ulaşman gerekir.. gerçi aslansın sen gurur kibir vs almış başını gitmiştir şimdi sende :D
Soran+1 yılYemisim aslani bogasini:D
O elemani bir elime gecirsem uzerinde uzak dogudan getirttigim taktikleri uygulayacam zaten:D
Boğa+1 yılboğanın tersi pistir dikkat et :P
Soran+1 yılBenimde tersim pistir.
Yasi buyuk akli kucuk kalmis bir zat.
Biliyorum okuyo bu yazdiklarimi.
Neyse allah evine atesler salsin diyorum:D
Boğa+1 yıloha yuh öyle de beddua etme, şakası bile kötü.. banyoda sabunluyken sular kesilsin falan de..
yaşı büyük aklı küçük falan onları bir geç de, sen baya bildiğin sevmişin elemanı belli ki.. yazık la :(
Soran+1 yılYok be ne sevecem ben bigun onla ugrasirim bigun bunla.acayip maymun istahliyim
Hemen sinirlenirim.cilkini cikarana kadar rahat etmem.:D
Boğa+1 yılhmm.. yaptığım geyiğe savunma mekanizmanı, özellikle "ben zaten onu sevmemiştim ki" tadında yaklaşımını görünce, gayet sevdiğini de anladım.. yazık la valla içim parçalandı şu an haline :(
neyse neyse, bro code yapıyodum, sen eleman da bunları okuyo diyince erkek dayanışması yapayım dedim de, bokunu çıkarmayayım. s**tiret pezevengi sana erkek mi yok :D
Soran+1 yılVallaha bak.psikanalize girmeyelim simdi.
Ben boyleyim sokaktan gecen 10 elemana ayni anda asik olabiliyom.ama cabuk sıkılıyom.
Ama iste onunda yemyesil gozleri vardi ne bilim.tam istedigim gibi 1.85 falandi.
Oylesini bulmak zor biliyonmu
Boğa+1 yılbilmiyom ne yalan söyliyim.. hiç aramadım 1.85 yeşil gözlü erkek :D genelde güzel, bakımlı , zeki hatunlarla işim oluyo benim..
Soran+1 yılYa acaba ben zekam mi korkutuyodur onu.
Biraz safca bisey cunku.
Boğa+1 yıleleman safça ve senin zekan onu korkutuyosa...
uzun zamandır iki haneli iq'lu biriyle konuşmamıştım..
:D
Soran+1 yılEgoist biraz ama kurnaz gorunen saflardan.
Boğa+1 yılsen şu son dediğimi anlamadın di mi :))
ayy, valla üzülüyorum sana :D
Soran+1 yılSende onun tarafinimi tutuyon benimkinimi anlamadim.
Boğa+1 yılpanpa, sen ona gerizekalı dedikten sonra onun tarafına geçtim.. sana da müthiş laflar soktum ama anlamadın.. bu da önermemi doğrulamış oldu ne yazık ki :D
Soran+1 yılAnlamadim degil sallamadim.siz hep hemcinsinizi koruyun zaten
Boğa+1 yılhı hı evet, anlayabildin de sallamadın panpa.. tabiki onun tarafını tutucam, erkekler siz kızlar gibi birbirini çekememezlik yapmaz, aksine birbirlerini tutup kollarlar.. buna da bro code denir..
Soran+1 yılAman salla bosver gece gece eglence iste
Boğa+1 yıl404 vermediysen adam değilim :D
Soran+1 yılYalniz sende komikmissin
Boğa+1 yılAman salla bosver gece gece eglence iste
Soran+1 yılCopy paste hilecisin sen
Boğa+1 yılnapiym panpa, sarkastik takılıyorum anlamıyosun, ironi yapıyorum anlamıyosun, normal yazıyorum yanlış anlıyosun, bir de senin dilinden konuşayım dedim :D
Soran+1 yılİroni ironiyi gorunce cubugunu saklarmis:)
Boğa+1 yılgüzeldi :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem de fenaa. sorsan inatçı değili der ama değilim derken bile inadını görebilirsin..
00 Yorumla
+1 yılboğa burcuyum ve çevremdekulerin benimle ilgili en büyük ortak görüşleri inatçı olmamdir
00 Yorumla
+1 yılBen pek inatçı değilimdir.Pek te düşünmem boğa burcunun inatçı olduğunu :)))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi oğlakla karşılasmadıysan inadın tanımını daha öğrenememissindir . Boğanın inadı bişey mi ?
11 Yorumla
Oğlak+1 yılteveccühünüz efenim
Gizli Üye(30-35)+1 yılinatçı çok yemek yer ama kolay kilo almaz genelde aklı cinselliğe çalışır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde uyumluyumdur ama bazen fazla inada bindirdiğim şeyler olur
10 Yorumla
+1 yılboğa burcu erkeği aşırı çapkındır
10 Yorumlaboğanını birincil özelliği inattır zaten
10 YorumlaEvet inatçıdır..Boğa burcuyum.
20 YorumlaÖyle olduğu söylenir.
00 YorumlaTanıdığım kadarı ile inatçıdır, evet.
10 Yorumlaboğazına çok düşkün,
02 Yorumla
Soran+1 yılHımbıl oluyolar sonra.:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim tanıdıklarım hımbıldı :)
10 YorumlaErkeğini bilmem ama kadını çk hoş <3 (:
00 Yorumla
+1 yılBir boğa olarak söylüyorum evet inatçıdır
00 Yorumlabiraz inatçıdır
22 Yorumla
Başak+1 yılazıcık mı aşkım :)))
+1 yılÖlene Kadar :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZannetmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBencildir.
00 Yorumla