Arkadaşlar "muska" demeyin onu biliyorum ama ben hayatımda böyle bir şeyle karşılaşmadım. Muska çok acayip olduğu yetmezmiş gibi birde üzerinde iğne var. Yatağımda buldum ailem ramazan dolayısı ile köydeler. Bu geceyi atlatabileceğimi sanmıyorum 😂
Kardeşim cin musallatı yaşıyor olabilirsin evde senden başkası yoksa. Hazır elle hazırlanmış bu içindeki yazılar farklı sanırsam kalın duruyor çabutun içinde. üstündeki çarpılar falan insan yapımı gibi ama daha önce görmeyip de evde teksen ailen yoksa şüphelen yani Nas, Felak, Ayetelkürsi la yedurru mahreciyle birlikte ayetel kürsi sağa sola aşağı yukarı sağ omuzdan baş çevirildiğince arkaya sonra sol omuzdan çevirilebildiği kadar arkaya sonuncuyu da içinde tutarsan hiçbir sıkıntıl olmaz aptestli yapılır 24 saat koruma sağlar la yedurru da ayetelküsi ve diğer sureler de mahreçleriyle birlikte okunduğu taktirde koruma sağlar peygamberimiz yatağa girmeden önce 7 Nas 7 Felak 7 Ayetelküsi / fatiha 7 İhlas okur bedeninin her tarafına sürer yatağa aptestli girermiş. bunları yap.
Ailemle yaşıyorum. Bayram nedeniyle köye gittiler. İşin garibi onlar köye giderken köyde 8 ev yandı. O olayda cin muhabbeti geçiyordu. Ondan sonra işte bir gün geçti evde para arıyordum yatak odasını karıştırırken buldum
Telefonla arayıp sorma şansın yok mu? ama anneni ara bunu annen babana yaptırmış olabilir, bilmezlikten gelebilir. Bunu tepkisinden anlamak sana kalmış., ya da annene babana büyü yapılmıştır. Babalar istisna olmadıkça genelde böyle şeylerle uğraşmazlar.
Sakın kurcalama. Bizim bir tanıdık vardı, bulmuş böyle bişi, kurcalarken çarpılıp yamuk yumuk oldu. Sonra ne hocalara gösterdiler adamı ama iflah olmadı. :)
Evde küçük kardeşin felan var mı ya da sen küçükken okulda bit tarzı bir durum oldu mu bu biti uzak tutmak için içine bir şey konulup dikilen şeylere benziyo aslında muska gibide ama değişik içini bir açsanıza büyüde olabilir galiba sizde ondan şüpheleniyosunux Da bilemiyorum evde acaba tuhaf tuhaf şeyler ya da huzursuzluklar bu aralar çok oluyo mu
Üüff ne huzursuzluklar dönüyor, hemde çok. Bir defa daha buldum böyle ama onu içini açtıktan sonra saklamıştım. Bir hafta sonra koyduğum yere baktım kağıt yoktu
Valla komple açtım yazılar falan hepsi sağlam duruyor elimde bir kaç tanıdığım kişiler aracılığı ile başka hocalara da gönderttim ama çözemiyorlar. Arapça değil osmanlıca dedi birisi ama çözemiyorum dedi karışık. s
Oncelikle muskaysa yazilanlar arapca degil kurandir kuranlada arapca ayni sey degildir. Arapca ohrenen biri acip kurani okuyamaz daha bu bilgiye sahip degilsinkz
En İyi Cevaplar