Arkadaşlar Ünüversite Sınavına hazırlanıcam bu sene bu nedenle akıllı telefondan tuşluya geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklımı?
Yaptığım yanlış mı?
Yaptığım yanlış mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tugay'da yaşadığımız durumdur.
Uzman Çavuşlar ellerinde oynarken koyun gibi bakarız.
Az daha beklesinler 30 gün eğitimden sonra gözlerine sokcaz kameralı telefonları :D
bazen amcalar falan veriyor evladım şu numarayı kaydet diye. ufo gören masum köylü gibi donakalıyorum
😂😂😂 aynen geçen bir dayı verdi şuna mesaj at diye 10 dakika sürdü herhalde mesjı atmam.
Aynen 😂
Ben üniversite sınavına 2. kez girdim ve 1 sene tuşlu telefon kullandım pişman değilim şükür faydasını bile gördüm
Peki çok şey değiştimi hayatında. Hani internet falan yok diye ders çalıstın mı yani.
Çalıştım evet.. Bir kaç samimi arkadasım arardı hafta da 1 ya da 2 kez.. Kütüphaneye gittim uzun süre yani insan hafifliyor sosyal medya yok whatsapa bakan yok filan
Değil mi ya. Valla sanki bu Akıllı telefonlar bizi akılsızlaştırıyor. Resmen esiri olmuşuz. Bırakınca bende rahatlayacağımı düşünüyorum. Bağımlılık yapıyor sanki.
Öyle tabi sürekli mesaj atan var mı ya da fotoğraf atıyorsun instgrama kaç kisi beğendi filan. Mesela 2 senedir sosyal medyam yok aşırı mutluyum
Sürekli mesaj atan yokda. Yani sosyal medya youtube falan derken çok zaman kaybediyorum. İnstagramada girerim ama öyle fotoğraf falan atmam hiç yani. Ama yinede dedigim gibi çok zaman kaybı oluyor.
Evet zaman kaybı yapıyor cidden. Emin ol 1 sene tuşlu telefon kullanmak senden bir götürüye sebep olmaz aksine getirisi olur
Bende öyle düşünüyorum. Çok teşekkürler yorumunuz için. Gerçekten bir destek oldunuz benim için.
Rica ederim ne demek bir sorun olursa yine ulaşabilirsin şimdiden başarılar bol şans😊
Teşekkür ederimm ☺
Teşekkür ederim
Rica ederimm.
Hayır çok mantıklı, diğer türlü insan sosyal medyadan kendini kurtaramıyor. Sıkı çalış şimdiden başarılar
Teşekkür ederim.
Cevap
2Cevap
Cok mantikli..
Mantıklı.
Mantıklı.
En mantıklısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar