Kredi kartı için başvuru yapacağım. Yeni bir hesap açtırmam gerek.
Hangi bankayı tavsiye edersiniz?
Ziraat Bankası mı, Garanti Bankası mı?
Hangi bankayı tavsiye edersiniz?
Ziraat Bankası mı, Garanti Bankası mı?
Ziraat bankası emekli bankası. Sık sık şubeye yolun düşecekse hep sıra beklersin içeride. En azından bulunduğum yerde durum böyle, kalabalık hiç eksik olmaz.
Garanti Bankası soyguncu bankadır. Zırt pırt olur olmaz şeylerden para keser. İnternet bankacılığını kullanırsın, 6 ayda bir kullanım aidatı alır ama internet bankacılığından havale, eft yaparken BİR DAHA para alır. Ayrıca sözleşmeye dikkatli bakmanı öneririm, hesaplardan kafalarına göre biryerlere kesintiler yapıyorlar, sonra e siz sözleşmede kabul etmiştiniz diyorlar pişkince. Yapı kredi Worldcard en iyisi bence.
Hesap mı açtıracaksın kredi kartı mı?
Kredi kartı ise aşağıdaki kriterleri baz al.
1) Taksit kullanıyorsan bu konuda yaygın olsun.
2) Aidat ücretleri hemen hepsinde aynı.
3) Kolay ulaşılabilir olsun. (Çağrı merkezi, şube vs vs)
Bu bağlamda Ziraat'i tavsiye etmem keza şubeye gidince biri ilgilensin diye bekliyorsun. Hesap açıp bankacılık işlemi yapacaksan 3. madde son derece önemli.
Mümkün mertebe Garanti'den uzak dur. Sana cart curt masraf çıkartır ve çıkmak istediğinden 3 yıl sonra bile sana habire kart yollar. Bonuslara kanma
Ziraat sadece üni'de kredi parası için hesap vardı. Onun ötesinde kullanmıyorum
İşbankasından ziyadesiyle memnunum. İnteraktif bankacılık, wap ve diğer işlemleri çok sıklıkla kullanan birisi olarak en rahat ettiğim ve sevdiğim banka budur.
Kredi kartları için, her yıl kesilen otomatik kart parasını ödemek istemiyorsan, 2 faturayı kendi adına ya da değil, otomatik ödeme vermelisi. Teldi,suydu,elektrikti,cepti vs.
ziraat kesinlikle. zaten max. kart veriyor.
garantiye elini versen kolunu kaptırıyorsun. en iğrenç banka bence. @gökhan a tamamen katılıyorum.
Özel banka her zaman ücret peşindedir
Cevap
12Cevap
garanti disinde hepsi iyidir, adamlar otomatik fatura odemesi icin tr de acik duran hesabima inatla kart verelim diyerek burayi aradilar yahu. karti kakalamak icin uluslararsi gorusmeden bile cekinmiyorlar ne diyeyim daha. yakalar canina okurlar aman diyeyim
Hocam garanti ztn klasik sistemi iyi fakat dolandırici
Garantiden alırsan garanti patlar ben sana diyeyim, herkes de zaten uyarmış. Ziraati tavsiye ederim, eskidir, yaygın değildir falan ama bizimdir, dürüsttür, sinekten yağ çıkarmaya kasmaz.
Ben aldım garanti pişmanım şu an nasıl fiyat kesiyorlar bilmiyorum 300 TL yatırdım 5 TL kestiler bundan önce yatırmıştim 10 TL kestiler anlam veremedim tamam kesersin ama saçmalık olamaz yani ek olarak ben kendi ATM sine takmadım uzaktı çünkü gittim Pos ödemesi yapcam temassız pin bloke pin bloke bilmem ne aradım dedim böyle ATM ye takin düzelir illaki kendi ATM sine takman lazımmış bilmem ne
Garanti gibi şereften noksan banka varmı acaba garanti hariç hepsi uyar.lakin ben garanti kullanıyorum yıllardır kapattırcam kapattıramadım bir türlü:) akbankta felaket ötesi günde en az 3 mesaj atıyorlar onlarda ayrı bir gıcık
Ziraat Bankası..
Garanti gibi ölü .ikici değiller en azından..
bence hiçbiri en iyisi elden para kredi miredi boş iş bunlar dikkat et kullanırken türkiyeinn büyük bir çoğunluğu kredi borç batağında...
onu bilmem ama bence 1 taneden fazla sakın kredi kartı alma sakın...
Neden kardeşim bi tane mi kartım olsun
Garanti Bankası düşman başına, tam bir kan emici. Ziraat konusunda bir fikrim yok.
Garanti bankası tabi 😍 I love Bonus 😍
Garanti Bankası ve Teb. ikisinde de bonus var.
bankaların hepsi soyguncu =)))
En iyisi yapı kredi :)
tabiki ziraat
Garanti bankası
Garanti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar