Odamdaki Yıllanmış Eşyalar

Hani bazı eşyalar vardır yıllarca evimizde yer işgal eder ama atmaya kıyamayız. O eşyalar çocukluğumuzdan kalma bir hatıradır, artık bizim bir parçamız olmuşlardır. Yazlık evimdeki odamda da bu tür şeylerden var. Bunları sizle paylaşmak isterim.


Hello Kitty çıkartması


Odamdaki Yıllanmış Eşyalar
Koyu bir Hello Kitty hayranı olan ben, yıllardır bu çıkartmayı odamda saklıyorum. Her şey biter Hello Kitty aşkı bitmez. :)


Peluş oyuncaklar


Odamdaki Yıllanmış Eşyalar


Bu oyuncakları içine bir lira atıp oynanan tetris makinelerinden kazanmıştım. Renkleri soldu, yırtıldılar ama hala atmaya kıyamıyorum.


Salıncakta sallanan çift


Odamdaki Yıllanmış Eşyalar


Bu tatlı süsü yıllar önce dayım, doğum günü hediyesi olarak almıştı. Hediye olduğu için atmam mümkün değil.


Gece lambası


Odamdaki Yıllanmış Eşyalar


Yeşil ampülü olan dümen şeklindeki bu gece lambası neredeyse on yıldır odamda. Çocukken nedendir bilinmez bu lambanın şeklinden çok korkardım hatta bir kere kabusuma girmişti. Ancak yeşil renk ampülünü çok severdim. Dikkat ettiyseniz üzerine bağlı olan ip yukarıda gösterdiğim "salıncakta sallanan çift süsü".


Tahta kelebek


Odamdaki Yıllanmış Eşyalar


Babamın hediyesi olan bu el yapımı tahta kelebek, odamın duvarı ile bütünleşti diyebilirim.


Tahta ev


Odamdaki Yıllanmış Eşyalar


En sevdiğimi sona sakladım. Yine el yapımı olan bu tahta ev, çocukken en değerli eşyamdı. İçerisine oyuncaklarımı koyup saatlerce oyun oynardım. Hatta şu an bile oynayabilirim. :))

Odamdaki Yıllanmış Eşyalar
Cevapla