-KADINLAR-
ÖĞRENCİ MİLLETİ
Bu bölümde 4 tip öğrenci modeli inceleyeceğiz.
- İNEKLER
- TEMBELLER
- MANKENCİLİK OYANAYANLAR
- GERÇEKTEN MANKEN OLANLAR
1-İnekler

Genel görünüm itabiri ile buna benzeyen arkadaşlar diğer hemcisnlerine oranla özensiz bir dış grünüşe sahiptir. Bu tür kızların yetiştirilmesi çokta kolay değildir
Öncelikle ilk okuldan itibaren yoğun bir baskı ile öğrenci orta okula kadar okutulur ve asla yeni bir insanla tanışmasına yahut arkadaş edinmesine aile tarafından izin verilmez orta okulda dershane ve özel dersler ile bir liseye yerleşirler işte burada çocuk daha özgür olacağını hissetse de kısa zaman sonra yanılgıya düşer çünkü lise hayal ettiği gibi dersler konusunda özgürleşeceği bir ortam değildir. Bunu çocuğuna çok iyi hissettiren aile çocuğun genetik yapısını değiştirir ve artık ineğimizin aklında tek bir fikir tek bir hayat görüşü vardır. ''Mutlaka herkezden başarılı olmalıyım'' işte bu fikir ineğimizi ortamlardan uzaklaştırır ve adeta onu kabuğuna çeker.
İkili dünya görüşü başlar okul-ev, ev-okul. Derslerinde en çok başarıyı bu tipler arzular ve o notları alabilmek için ellerinden geleni yaparlar kendilerini yıpratırlar ve tabiki bu görünüşlerine de yansıyacaktır.
Şekil1-A

Şekil 1 de görüldüğü gibi ineğimiz lise dönemi gelişiminin son safhasına gelmiştir ve olması gerketiği gibi çevresinden uzaklaşmış kabuğuna çekilmiş gerektiğinde çirkefleşmiş ve sonunda istediği notları alıp mezun olmuştur.
Üniversite döneminde bu kızlar o 4 aylık tatilde inanılmaz derecede bir değişime uğrar toplumumuzun değimiyle ''evrime kafa attı'' moduna girerler. üniversite ortamında ailesinden ve çevresinden büyük beğeni toplayan ineklerimiz artık sütünü vermeye hazırdır. üniversitede oldukça çok arkadaşları olur muhakkak 1 ya da 2 tane en yakın arkadaşları olur genel itibari ile böyle olsa da elbette istisnalar da mevcuttur.
2-Tembeller

Tembel kızların yetiştirilme tarzı oldukça basittir bu familya da ''saldım çayıra mevlam kayıra '' mantığı uygulanır. çevresine karşı oldukça sorumsuz vurdumduymaz olurlar.
İlk okulda notları çok iyi olmasına ramen orta okul ve lisede bütük bir hüsrana uğrarlar ve tüm notlarında düşüş olur bu tür kızlar malesef kendilerini düzeltemedikleri için üniversiteyi kazanamayacaklarını anlar ve zengin koca hayalleri kurarlar ve tabiki düşündükleri de olur.

3-Mankencilik oynayan kızlar
Bu tür kızlar asında güzel olmasalar da makyajın herşeyi değiştirdiğine inanırlar ve olabildiğince makyajlı okula gelirler. çevreleri tarafından beğenilmeselerde kendilerini gerçekten manken olarak görür kendisini dünyanın en güzel kızı olarak hissederler.
Tabiki bu kızların en büyük korkusu ıslak mendil dir zira onlara tek hatırlattıkları şey makyajsız hal dir. işte buda mankencilik oynayan kızımız.

4- Gerçekten manken olanlar
Bu kızlar gerçekten güzeldir ve tüm erkeklerce ve hatta kızlarca ilgi odağıdır.Sınıftan içeri girdiğinde tüm gözler ona çevrilir ve o filimlerdeki sahnelerde olduğu gibi zaman birdan yavaşlar hafif esen rüzgar saçları dalgalandır ve dik bir duruşla kızımız içeriye girer ve gerçekten sınıftaki tüm erkekler bir ohh çekerler işte böyle kızlar herkezin hayalini süsler taki lise bitimine kadar. kendilerinin mükemmel olduklarını da zannettikleri için bu kızlarımız da üniversite hayallarini suya düşürür en azından büyük bir çoğunluğu. fakat zengin koca bulma kabiliyetleri oldukça fazladır bu kızlarımızın.
Sırası ile Ali ağaoğlu...... şeklinde giden kroyum ama para bende cilik oynayanlar ile sevgili olurlar ve onların paraları ile hayatlarını yaşarlar

-ERKEKLER-
1-ÇALIŞKAN OLANLAR
2-TEMBEL OLANLAR
Gördüğünüz gibi erkeklerde kadınlar gibi çokça alt birim yoktur
Çalışkan olan erkekler
Bu tipler de inek kızlarımız gibi oldukça çalışkanlardır. Arkadaşlık ettikleri gurublar genellikle inek kız öğrencilerdir.fakat bunların yaşadığı ayrı bir drama vardır.
''Ben de bir burak bir ahmet olmalıyım ''
Lisede bu görüş kafalarına yerleşir ve lise sonuna kadar bu görüş karşısında ezilirler.Hiçbir zaman o hayallerindeki gibi burak ya da ahmet olamayacaklardır fakat bunların büyük bir çoğunluğu üniversiteye gidecektir işte üniversite hayatında bu çocukların %45 i hala aynı kalırken %55 i büyük bir evrim geçirecekler ve hayal ettikleri burak ve ahmete kavuşacaklardır.


TEMBEL OLAN ERKEKLER
Bu erkeklerden yanlızca %25 i cool iken geri kalan %75 i tamamiyle ofside dır
Genellikle sınıflarnı kopya ile geçerler. derslerde başarılı olamadıklarından ''derste kaybeden aşkta kazanır'' mantığı ile haraket edip aşk da kazanmaya çalışırlar. bazıları oldukça iyi olmasına ramen(%25) geri kalan kısım hormonal atık muamelesi görür ve genel olarak üniversiteyi kazanamaz liseden sonra kafe restorant gibi yerlerde garsonluk olarak işe başlarlar %25 lik kısımın %0.15 lik kısımı mankenlik ajanslarından iyi bir kariyer yapar.

arkadaşlar bu benim ilk bencem di biliyorum belki biraz uzun oldu fakat umarım beğenirsiniz okuduğunuz için teşekkür ederim :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Güzel :D
Güzel paylaşım...
Olmamış
neden?
Çünkü bunların hiçbirinde yokum.
belkide insan değilsindir bu düşünceyi hiç sorguladın mı :D
nasıl olmazsın ya en genel haliyle yazdım
Davranışınla kişiliğini belli ettin.