Güzellik & Bakım 1 ay Kaç tane parfümü olan biri parfüm tutkunudur sizin gözünüzde? m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 #Emotion Kaç tane parfümü olan biri parfüm tutkunudur sizin gözünüzde? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
leyla2100000 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Benm sadece 2 farkli parfumum var markalar aynı seri degisk biri günlük brni özel günlerde kullanıyorum çok fazla koku srmek görgüsüzlük 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay O benim gözümde aç göz ve doyumsuzluk öyle belli olmaz o bence sayısı değil o insanın kalitesi mütevazi oluşu o koku varya işte ordan anlarım 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 37 1 ay Benim 10 farkli vardır. Aynisindan 2set 3 set olan da var🫥 birazda stokcuyumdur 0 0 Yorumla
dagcicegi23 Takip Et Xper 6 Yaş: 18 1 ay bence gerçek parfüm tutkunu bi tane parfüm seçer onu ömrünün sonuna kadar kullanır 0 0 Yorumla
kedilihava Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Parfümü çok seviyorum ama nadir sıkarım 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. 10 dan fazlaysa 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. çok olan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benm sadece 2 farkli parfumum var markalar aynı seri degisk biri günlük brni özel günlerde kullanıyorum çok fazla koku srmek görgüsüzlük
O benim gözümde aç göz ve doyumsuzluk öyle belli olmaz o bence sayısı değil o insanın kalitesi mütevazi oluşu o koku varya işte ordan anlarım
Benim 10 farkli vardır. Aynisindan 2set 3 set olan da var🫥 birazda stokcuyumdur
bence gerçek parfüm tutkunu bi tane parfüm seçer onu ömrünün sonuna kadar kullanır
Parfümü çok seviyorum ama nadir sıkarım
15 tane var rahat parfüm😂
6 tane parfümüm var, tutkun değilim.
10 dan fazlaysa
20 yi aşmalı
çok olan
15 ve üstü
66 civarı.
4 ten fazla olursa
En az 10
2 den fazla
Resim super ya