Güzellik & Bakım 1 ay Parfüm indirimlerini takip eder misiniz? m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 #Emotion Parfüm indirimlerini takip eder misiniz? Cevapla İndirim Soruları Parfüm Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
EvcimenOkuz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% 1 ay Asla bu yaşıma dek hiç parfüm almadım almayı da düşünmüyorum gerekli bir şey olduğunda da inanmıyor tam tersine Para tuzağı ve lüzumsuz bir şey 0 0 Yorumla
darkimperrior Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 ay Parfum almak istedigimde karsima indirimli parfum cikarsa alirim onun disinda tek tek indirim takip etmem 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Hayır takip etmem.. 0 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Yok etmem saglık için mecburum önemli değil parası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. etmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Asla bu yaşıma dek hiç parfüm almadım almayı da düşünmüyorum gerekli bir şey olduğunda da inanmıyor tam tersine Para tuzağı ve lüzumsuz bir şey
Parfum almak istedigimde karsima indirimli parfum cikarsa alirim onun disinda tek tek indirim takip etmem
Hayır takip etmem..
Etmem, Ben indirime karşıyım.
Yok etmem saglık için mecburum önemli değil parası
Zengin olursam takip edecem 🤣
Reklam mı aldın
rossmann.
Ederim evet
Takip ederim evet
etmem
Hayır etmem
Genelde hayır
bazen