Güzellik & Bakım 1 ay Parfümün bozulduğunu nasıl anlarsınız? m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 #Emotion Parfümün bozulduğunu nasıl anlarsınız? Cevapla Parfüm Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_kdrygt_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Ekşimsi kokmaya başlamasından anlıyorum ben.Kullandığım parfüm de mayhoş notalar barındırabilir ama bozulunca rahatsız edici bi ekşilik alıyorum parfümden. 1 0 Yorumla
nurksyy7 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 ay Cidden ben de merak ettim bilen yazabilirse güzel olur 1 1 Yorumla m SilverBlooming 1 ay Sanırım kokusu eskisi kadar kalıcı olmuyor Yorumla
Princessax Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Kokusundaki bozukluktan anlarım. 1 1 Yorumla m SilverBlooming 1 ay Evet bende öyle anlarım Yorumla
balselen Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 ay Parfümünün kokusunun başka koktugunu hissedince bozuldugunu anlıyorsun 1 0 Yorumla
MamisssBey Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 ay Hiç bir parfümüm sanırım bozulcak kadar sürmedi ama koku farkından anlardım 1 0 Yorumla
erginoo Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 ay Ben bilmem hiç bozulduğunu ilkez buradan duyuyom desem 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Parfümde garip bir koku varsa bozulmuştur. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. kokusu kötü ise. 1 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 28 gü Babama sürerim, ölmediyse bozulmamıştır 😅 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 28 gü Güzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. O kadar parfüm gurmesi değilim gadası 0 0 Yorumla
zynpmauro Takip Et Xper 1 Yaş: 18 1 ay Parfüm bozuluyormu 1 1 Yorumla m SilverBlooming 1 ay Ee tabikide Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ekşimsi kokmaya başlamasından anlıyorum ben.
Kullandığım parfüm de mayhoş notalar barındırabilir ama bozulunca rahatsız edici bi ekşilik alıyorum parfümden.
Cidden ben de merak ettim bilen yazabilirse güzel olur
Sanırım kokusu eskisi kadar kalıcı olmuyor
Kokusundaki bozukluktan anlarım.
Evet bende öyle anlarım
Parfümünün kokusunun başka koktugunu hissedince bozuldugunu anlıyorsun
Hiç bir parfümüm sanırım bozulcak kadar sürmedi ama koku farkından anlardım
Ben bilmem hiç bozulduğunu ilkez buradan duyuyom desem
Parfümde garip bir koku varsa bozulmuştur.
kokusu kötü ise.
Babama sürerim, ölmediyse bozulmamıştır 😅
O kadar parfüm gurmesi değilim gadası
Parfüm bozuluyormu
Ee tabikide
Konusundan
Anlamam
kokusi degisiyor