Güzellik & Bakım 1 ay Hangi ünlünün kullandığı parfümü tereddüt etmeden alırdınız? m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 #Emotion Hangi ünlünün kullandığı parfümü tereddüt etmeden alırdınız? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sarıdilber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Hiç kimsenin çünkü ben benim kendime özel tenim terimle o yüzden parfümüm de bana özel olmalı temsilen özenti onlar 1 0 Yorumla
hayalg Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 ay hic merak etmiyorum onlarin ne kullandihgini alkolsüz yagli parfüm kullanıyorum oda nadir. dışarıya çıkarken kullanmamayi tercih ederim. 1 0 Yorumla
GiardanoBruno Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Çok saçm başkasına uyan koku bana uymaz. Şekerli udlu kokular her zaman irrite eder. 1 0 Yorumla
EfendiOlmakGerek Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Kenan İmirzalıoğlu olabilir. Ne kullanıyor acaba. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Hiç birisi ben kendine has birisiyim ve kokularım özeldir kimseye özenmeye ihtiyacım yok. 1 0 Yorumla
userrr1234567890 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 97% 1 ay Hadise, Eda Ece, Hilal Altınbilekk 1 2 Yorumla m SilverBlooming 1 ay Ay evet eda ecenin parfümü aşırı iyiymiş Yorumla userrr1234567890 1 ay Kesinliklee Yorumla
YalnızKadınnn06 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 ay Hiç birisi ben özgün birisiyim kimseye özenmeye ihtiyacım yok. 2 0 Yorumla
Princessax Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Blackpink -Jennie nin parfümünü alırdım. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. D) Hiç biri bea.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay eda ecenin 1 1 Yorumla m SilverBlooming 1 ay Bende onun tavsiye ettiğini alırdım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiç kimsenin çünkü ben benim kendime özel tenim terimle o yüzden parfümüm de bana özel olmalı temsilen özenti onlar
hic merak etmiyorum onlarin ne kullandihgini alkolsüz yagli parfüm kullanıyorum oda nadir. dışarıya çıkarken kullanmamayi tercih ederim.
Çok saçm başkasına uyan koku bana uymaz. Şekerli udlu kokular her zaman irrite eder.
Kenan İmirzalıoğlu olabilir. Ne kullanıyor acaba.
Hiç birisi ben kendine has birisiyim ve kokularım özeldir kimseye özenmeye ihtiyacım yok.
Hadise, Eda Ece, Hilal Altınbilekk
Ay evet eda ecenin parfümü aşırı iyiymiş
Kesinliklee
Hiç birisi ben özgün birisiyim kimseye özenmeye ihtiyacım yok.
Hiç bir ünlünün , merak edip araştırmadım bile
Blackpink -Jennie nin parfümünü alırdım.
D) Hiç biri bea..
Hiçbiri
Hiçbirisi
Billie nin parfümleri
Ben çok parfüm kulanmam
David Beckham
Hiçbirine bakmadım.
Hiçbirinin pek sevmem ünlüleri
eda ecenin
Bende onun tavsiye ettiğini alırdım
Hiçbiri
Reha muhtarın