Güzellik & Bakım 24 gü Israrla parfümünüzü soran kişiye nasıl kırmadan cevap verirsiniz? Dilankarakoc58 Takip Et Yoda Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Söylemek istemiyorum bir kaç kez sordu kalbini de kırmak istemiyorum Israrla parfümünüzü soran kişiye nasıl kırmadan cevap verirsiniz? Cevapla Parfüm Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 24 gü Güzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı. Söylerim ben ya ne olacak alt tarafı bir parfüm yani 0 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 24 gü Ben parfüm ismimi kimseye vermem. Sorana da bu bilgiyi kimse ile paylaşmıyorum üzgünüm derim. Dene 1 2 Yorumla Dilankarakoc58 24 gü Ya söyledim ama ısrarla soruyor Yorumla NoShow 24 gü Cevaplama :D Kolonya de. Eyüp Sabri Tunceroğullarından de :D Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 21 gü Söyle valla gösterdiğin çabaya değmez ama karşı cins ve ilgi istiyorsa senin işine yaramaz de söyledikten sonra ters bir şekilde 0 0 Yorumla
hayırsız_hergele Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 24 gü Git felak nas oku 41 defa nazara gelirsin knk kemgöz kız muhattap olma 0 6 Yorumla Dilankarakoc58 24 gü Muhattap değilim de akrabayız kızla yapacak bir şey yok Yorumla hayırsız_hergele 24 gü Keşke benim olsa diyor mu Yorumla Dilankarakoc58 23 gü Hayır demiyor Yorumla hayırsız_hergele 23 gü m.youtube.com/watch Yorumla Dilankarakoc58 23 gü QMQOAMAAMAOQP Yorumla hayırsız_hergele 23 gü 😄😄 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 24 gü Israrla sormasına gerek yok bi kere sordu mu söylerim zaten. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 24 gü Ya altı üstü bir parfüm insan kırılırmı bunun için koku sana özel değil adamlar seri üretiyor 0 4 Yorumla Dilankarakoc58 24 gü Kızı sevmiyorum Yorumla Cevap sahibi 24 gü O zaman direkt söyle kız senin kokuna özeniyor buna sevinmen lazım Yorumla Dilankarakoc58 24 gü O kız benim herşeyime özeniyor sorun da bu ya zaten Yorumla Cevap sahibi 24 gü Bilemem ama ben olsam takılmaz aksine kendimle gurur duyardm rol modelsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 24 gü Söylemek istemiyorum nedir ya kullandığı parfümün adını bilmeyen böyle yapar sanıyorum 0 14 Yorumla Dilankarakoc58 24 gü Bence kokular kişiye özel bir şey Yorumla Cevap sahibi 24 gü O yüzden herkese satılıyor değil mi Yorumla Dilankarakoc58 24 gü Kızı da pek sevmiyorum açıkçası Yorumla Cevap sahibi 24 gü He bu işte en geçerli sebep süper bak bu Yorumla Dilankarakoc58 24 gü şu an sana da sinirlendim bak Yorumla Cevap sahibi 24 gü Niye Yorumla Dilankarakoc58 24 gü Birde niye diye soruyor musun Yorumla Cevap sahibi 24 gü Evet ne yapmış olabilirim Yorumla Dilankarakoc58 23 gü Tekrar bir oku istersen yazdıklarını Yorumla Cevap sahibi 23 gü Kötü bi şey yok burada Yorumla Dilankarakoc58 23 gü Kötü demiyorum zaten zitlaşman sinirimi bozdu sinirlendim Yorumla Cevap sahibi 23 gü Haklısın diyorum zıtlaşma diyosun 😁 Yorumla Dilankarakoc58 23 gü Aman neyse Yorumla Cevap sahibi 23 gü Sen bi yaz bana sıkıntın ne bi söyle Yorumla
nidadiyebirisi Takip Et Xper 1 Yaş: 24 21 gü Kokun mesela ciceksi ise internete aynı marka ciceksi koku onersi arat ilk çıkanı soyle 0 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 21 gü Parfüm kullanmadığım halde kokuma bayılırlar 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 24 gü Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. parfüm adı söylerim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Söylerim ben ya ne olacak alt tarafı bir parfüm yani
Ben parfüm ismimi kimseye vermem. Sorana da bu bilgiyi kimse ile paylaşmıyorum üzgünüm derim. Dene
Ya söyledim ama ısrarla soruyor
Cevaplama :D Kolonya de. Eyüp Sabri Tunceroğullarından de :D
Söyle valla gösterdiğin çabaya değmez ama karşı cins ve ilgi istiyorsa senin işine yaramaz de söyledikten sonra ters bir şekilde
Git felak nas oku 41 defa nazara gelirsin knk kemgöz kız muhattap olma
Muhattap değilim de akrabayız kızla yapacak bir şey yok
Keşke benim olsa diyor mu
Hayır demiyor
m.youtube.com/watch
QMQOAMAAMAOQP
😄😄
Israrla sormasına gerek yok bi kere sordu mu söylerim zaten.
Ya altı üstü bir parfüm insan kırılırmı bunun için koku sana özel değil adamlar seri üretiyor
Kızı sevmiyorum
O zaman direkt söyle kız senin kokuna özeniyor buna sevinmen lazım
O kız benim herşeyime özeniyor sorun da bu ya zaten
Bilemem ama ben olsam takılmaz aksine kendimle gurur duyardm rol modelsin
Söylemek istemiyorum nedir ya kullandığı parfümün adını bilmeyen böyle yapar sanıyorum
Bence kokular kişiye özel bir şey
O yüzden herkese satılıyor değil mi
Kızı da pek sevmiyorum açıkçası
He bu işte en geçerli sebep süper bak bu
şu an sana da sinirlendim bak
Niye
Birde niye diye soruyor musun
Evet ne yapmış olabilirim
Tekrar bir oku istersen yazdıklarını
Kötü bi şey yok burada
Kötü demiyorum zaten zitlaşman sinirimi bozdu sinirlendim
Haklısın diyorum zıtlaşma diyosun 😁
Aman neyse
Sen bi yaz bana sıkıntın ne bi söyle
parfüm adı söylerim çünkü birinin kalbini kırmak istemem.
Kokun mesela ciceksi ise internete aynı marka ciceksi koku onersi arat ilk çıkanı soyle
Parfüm kullanmadığım halde kokuma bayılırlar
Başka bi parfüm söylerim
Sanamı özeniyor kibarca uyar
parfüm adı söylerim.
Ne saçma şey.
Kendim yaptım de
Söyleyemem canımm