Bazen iyi bir koku saatlerce spor yapıp vücutta kas yığmaktan daha iyi işe yarar, güven tazeler, kendine yakışanı bulmanın keyfini sürersin, sosyal ortamlarda ucuz rahatsız edici kokular kullanan insanlar itici gelir. Yerinde olsam beyin kasları için biraz kitap okur, onları beslerdim :)
Dostum sn azından vucud yaparak kendıme yatırım yapıyorum saglıklı yasıyorum senın ovundugun seye bak kıyasladığın seye bak parfumle bence kıtap okuması gereken sensin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Koku severim ama o kadar da para vermem
Yani 5 bin artık fazla da ohalık bir fiyat değil artık maalesef, o yüzden mutluysan ne güzel güle güle kullan.
Maalesef çok doğru
5bin artık 500 tl gibi 2yıl önce bir parfüm almışım, geçenlerde faturası bir yerden çıktı 360tl şu an fiyatı 4bin uçmuş her şey!
Gerçekten öyle, tek bir öğün uyduruk bir fastfood 300tl aşağısı değil.
Maalesef paramızın değeri kalmadı
Kaliteden ödün vererek, ucuz yerleri över olduk!
Kokularla aran nasıl
Yarın herhangi bir avm ye gidersen aldığım kokuyu bir test eder misin? sephora ya da Boyner de bulacağın bir koku yorumunu merak ediyorum
Kokularla çok da aram yok maalesef, kötü kokmamalıyım o yeter kafasındanım
Peki tamamdır
Ne gerek vardı 100 tlye cok ıyı dedorantlar var israf
Bazen iyi bir koku saatlerce spor yapıp vücutta kas yığmaktan daha iyi işe yarar, güven tazeler, kendine yakışanı bulmanın keyfini sürersin, sosyal ortamlarda ucuz rahatsız edici kokular kullanan insanlar itici gelir. Yerinde olsam beyin kasları için biraz kitap okur, onları beslerdim :)
Dostum sn azından vucud yaparak kendıme yatırım yapıyorum saglıklı yasıyorum senın ovundugun seye bak kıyasladığın seye bak parfumle bence kıtap okuması gereken sensin
Peki önerini dikkate alacağım bana kitap Öner merak ettim.
Kıtap okumuyorum knk hiç okumadım zeki olarak iddia etmedim kendımı bu arada yanlıs anlama herkesın sevdıgı bısey var sende parfumleri seviyorsun bellıkı istemeden kalbını kırdıysam kusuruma bakma kımsenın kalbini kırmak istemem
Ne güzel bir adamsın, kalbimi kırmadın hatta ben kırdıysam özür ben dilerim. Kendiyle barışık insanları severim. Teşekkür ediyorum sağlıkla kal.
Tessekur ederim sızde saglıcakla kalın hayırlı geceleriniz olsun
Aman bosverin her şeyi artık mükemmel yapmissin
Şimdide Armani You almak istiyorum Absoluty :))
Hiç sevmem. Migren atağımı tetikliyor
Odunsu güzel bir koku tam kışlık
Kral kötü yapmışsın ama boş ver kullan keyfine bak
Teşekkürler cansın
İyi yapmışsın deşer
Çok teşekkürler