Güzellik & Bakım 25 gü Parfümleriniz için ayrı dolabınız var mı? m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 #Emotion Parfümleriniz için ayrı dolabınız var mı? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KadirAlmanya Takip Et Xper 5 Yaş: 50 , eic 100% 25 gü Sabit bir yerim yok parfüm için, gardırobun üzerinde, yatak odasında ve banyoda her tarafa bir şişe bırakıyorum nerede denk geldiyse orada kullanıyorum özel bir yerim yok yani 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 25 gü Ay görsel çok güzelmiş böyle bir şey lazım banada masanın üstünde hepsi yanyana duruyor benimkiler 1 0 Yorumla
raaabiiişşşşş Takip Et Xper 2 Yaş: 18 25 gü güzel kokmak birkültürdür sen güzel kokarsın kokmazsın beni ilgilendirmez ben güzel kokarım 1 1 Yorumla m SilverBlooming 24 gü 😄😄 Yorumla
Princessax Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 25 gü Ay yok resimdeki senin mi? 👍🏻😍😍 1 1 Yorumla m SilverBlooming 21 gü Değil ama bende aynı böyle alacağım 😊 Yorumla
pumpkindessert Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 25 gü 2 parfüm için dolap mi yapılır 🙄 1 1 Yorumla m SilverBlooming 21 gü Çok varsa tercih edilebilir Yorumla
GeceKaktüsü Takip Et Xper 4 Yaş: 26 24 gü Ekmek dolabından daha mantıklıymış bir düşüneyim 1 0 Yorumla
balselen Takip Et Xper 5 Yaş: 32 25 gü hayır kozmetiklerimin oldugu bölüme koyuyorum onlarıda:D 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 24 gü Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Çekmeceye koyarım ben.. 1 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 25 gü 10 dan fazla parfümüm olsaydı olurdu evet 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 99% 25 gü Dolapta yer bulabildiklerine şükretmeleri gerekir. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 22 gü Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. hayır yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sabit bir yerim yok parfüm için, gardırobun üzerinde, yatak odasında ve banyoda her tarafa bir şişe bırakıyorum nerede denk geldiyse orada kullanıyorum özel bir yerim yok yani
Ay görsel çok güzelmiş böyle bir şey lazım banada masanın üstünde hepsi yanyana duruyor benimkiler
güzel kokmak bir
kültürdür sen güzel kokarsın kokmazsın beni ilgilendirmez ben güzel kokarım
😄😄
Ay yok resimdeki senin mi? 👍🏻😍😍
Değil ama bende aynı böyle alacağım 😊
2 parfüm için dolap mi yapılır 🙄
Çok varsa tercih edilebilir
Ekmek dolabından daha mantıklıymış bir düşüneyim
hayır kozmetiklerimin oldugu bölüme koyuyorum onlarıda:D
Çekmeceye koyarım ben..
Dolabım yok ama ayrı bir rafım var.
10 dan fazla parfümüm olsaydı olurdu evet
Dolapta yer bulabildiklerine şükretmeleri gerekir.
Üçten fazla parfüm kullanmam
O kadar zengin değilim yani hayır
hayır yok
Hayır yok
Var ayrı koymam gerekiyor
Kullanmıyorum
Hayır yok
Çekmecem var… 🙃
Evet tabiki
Varrrrr
Evet var
Var B