Güzellik & Bakım 25 gü Erkek parfümlerinin kokusu nasıl bu kadar keskin? m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 #Emotion Erkek parfümlerinin kokusu nasıl bu kadar keskin? Cevapla Parfüm Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KadirAlmanya Takip Et Xper 5 Yaş: 50 , eic 100% 25 gü Bence ağır olması çok güzel bir kilometre önceden kokusu geliyor harika benim kullandığım o şekil 30 yıllık parfümü m Joop Homme her zaman 10 şişe yedek bulundururum evde hastasıyız 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 39% 25 gü Odunsu kokular ve keskin kokular tercih ettiğim için karşımdakini etkiliyor mesala 1 0 Yorumla
zefone22 Takip Et Bilge Yaş: 36 25 gü Ne kadar ağır kokuda sürsem gene kayboluyo en kaliteli parfumde alirim ama sonuc değişmiyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 24 gü Ben severim ama alerjim olduğu için bende ters etki yapıyor toprak 😐 1 0 Yorumla
maybeinanotherliffe Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 24 gü Erkek parfümleri çok güzel aşırı 1 1 Yorumla m SilverBlooming 21 gü Evet çokta kalıcı Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 24 gü Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. İçinde biberiyle, nane kokusu var.. 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 25 gü Hacı mis yaygındı heralde 1 1 Yorumla sarıdilber 25 gü Yapısı gereği erkek derisi ve teri farklı o yüzden biberiye amber baharat ve odunsu kokular baskındır Yorumla
Gizli Üye (30-35) 25 gü Çok ağır demi 1 1 Yorumla m SilverBlooming 21 gü Evet çok ağır ama kokusu çok kalıcı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence ağır olması çok güzel bir kilometre önceden kokusu geliyor harika benim kullandığım o şekil 30 yıllık parfümü m Joop Homme her zaman 10 şişe yedek bulundururum evde hastasıyız
Odunsu kokular ve keskin kokular tercih ettiğim için karşımdakini etkiliyor mesala
Ne kadar ağır kokuda sürsem gene kayboluyo en kaliteli parfumde alirim ama sonuc değişmiyor
Ben severim ama alerjim olduğu için bende ters etki yapıyor toprak 😐
onların bazıları kadınları uyarmak etkilemek için keskin kokulu
Erkek parfümleri çok güzel aşırı
Evet çokta kalıcı
Bencede çok keskin ve güzel..
İçinde biberiyle, nane kokusu var..
Hacı mis yaygındı heralde
Yapısı gereği erkek derisi ve teri farklı o yüzden biberiye amber baharat ve odunsu kokular baskındır
Çok ağır demi
Evet çok ağır ama kokusu çok kalıcı
Genelde az keskin kullanıyorum