Güzellik & Bakım Hangi meyveli parfümü kullanıyorsunuz? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Çilek Şeftali Armut Elma Limon Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi meyveli parfümü kullanıyorsunuz? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. meyveli kullanmam. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. meyveli kullanmam ama çilekli kullanmak isterdim. bir tane limon gibi kokusu olan var bir de başka parfümüm vae şu an onu kullanıyorum 1 1 Yorumla u SilverBlooming 1 yıl Çilek kokusu çok güzel parfümde Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Meyveli parfüm kullanmıyorum.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
meyveli kullanmam.
meyveli kullanmam ama çilekli kullanmak isterdim. bir tane limon gibi kokusu olan var bir de başka parfümüm vae şu an onu kullanıyorum
Çilek kokusu çok güzel parfümde
Misket limonu hastasıyım
Meyveli parfüm sevmem
Meyveli parfüm kullanmıyorum..
kirazlı kullanıyorum