Güzellik & Bakım Kıyafete ter geçmemesi için ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Roll on kullandım deodorant kullandım gül suyu vs koltuk altı botoksu istemiyorum doğal çözümünüz var mı? Kıyafete ter geçmemesi için ne yapmalıyım? Cevapla Botoks Soruları Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. İz geçirmeyen deodorantlar var onları tercih edebilirsin 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. bence kıyafet kumaşını hava alan cinsten seçebilirsin. 0 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Giydiğin kıyafet kumaşını hava alan cinsten seçebilirsin. Ayrıca koltuk altı kıllarının uzamasıns müsade etme, mümkünse lazere git faydası olur. 1 0 Yorumla
EvcimenOkuz Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl O saçma sapan şeyleri kullanma. Cilt kanseri yapıyor 0 0 Yorumla
Alooğ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 42% 1 yıl Koltuk alti pedleri var satiliyor onlardan alabilirsij 0 0 Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Dostum ince giy bu nedirr yww 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ssko ince bu baya Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl driclor 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Zararlı değil mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl zararlı sanırım ama kesin hiç ter çıkmıyo ondan dedim Yorumla Soran 1 yıl Sagol canım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl rica ederim canım Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Atlet giy 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Atlet giyiyom zaten Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Don da giy Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İz geçirmeyen deodorantlar var onları tercih edebilirsin
bence kıyafet kumaşını hava alan cinsten seçebilirsin.
Giydiğin kıyafet kumaşını hava alan cinsten seçebilirsin. Ayrıca koltuk altı kıllarının uzamasıns müsade etme, mümkünse lazere git faydası olur.
O saçma sapan şeyleri kullanma. Cilt kanseri yapıyor
Koltuk alti pedleri var satiliyor onlardan alabilirsij
Koltuk altı pedi diye bi şey var
Dostum ince giy bu nedirr yww
Ssko ince bu baya
Günlük ped yapıştır kkhgg
Geçsin yani diğerleri sağlıksız
driclor
Zararlı değil mi?
zararlı sanırım ama kesin hiç ter çıkmıyo ondan dedim
Sagol canım
rica ederim canım