Güzellik & Bakım Parfüm kokunuz apartmanda kalıyor mu :d? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Apartmana, geçtiğiniz yerlere sinen bir parfüm kokunuz var mı?#Edameda 💓 #Emotion 🌸 Güncellemeler1 yıl Güncelişko Parfüm kokunuz apartmanda kalıyor mu :d? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Benim parfümüm kalıcı değil..En güzel kadın parfümü tavsiyesi iestesem? 😊 1 11 Yorumla Edameda06 1 yıl Christina aguilera definition Yorumla johnyx 1 yıl Danke shön 😃👍 Yorumla Edameda06 1 yıl Überhaupt nicht 🤣 Yorumla johnyx 1 yıl Warum? Yorumla Edameda06 1 yıl Bir şey değil dmek istedim ya 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Shön ne demek bu arada Yorumla johnyx 1 yıl Teşekküre ek gibi sanırım.. burada hep öyle diyorlar 😅 Danke shön,Bitteshön.. Yorumla Edameda06 1 yıl Jzkzks Yorumla johnyx 1 yıl Çok teşekkürler gibi.. 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl Tamama+ /) Yorumla Edameda06 1 yıl Tamam :) * Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kokudan tüm komşuların bayıldığı bile olmuştur 🤭🤭🤭 2 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% 1 yıl Kadınların ki kaliyorda erkeklerin pek sanmam sebebi yüksek oranda erkekler doldurma parfüm kadınlar orijinal kullanıyor 😂 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Hayır kokusu uçup gidiyor ya zaten doğru düzgün kokuda bulamadım 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% 1 yıl Hayır hafif koku kullanıyorum sadece yaklaşan fark eder 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Benim her yerde kalıyor misal ofiste parfümüm girince herkes farkediyor😂😂 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Apartmanda yaşamıyorum ama yolda yürüdüğümde çevreye yayılıyordur 1 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Asansörde uzun süre kaldığı kesin de gerisini bilmiyorum 🙂 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet Narciso kalıcıdır ve net her yerde imza kokudur✌🏻 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl apartmanda yaşamıyorum ama odamdan alt kata iniyorum kapıya kadar yapışıyor koku 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kalır. Hatta apartmana benden önce kokum girer. Muhakkak parfüm kullanırım. 1 0 Yorumla
__-_ıIıAıIı_-__ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Erkek arkadaşı yanında parfüm markamı soranı bilirim. Ona Alacakmış:) 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kalmiyo çok fistlatinca da ağır kokuyorduNeyse ki bitti yeni parfüm alicam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet kalıyor genelde sabahtan üstüme parfüm sıksam dahi akşam herkes kokuyu iyi bir şekilde alabiliyor ben hariç 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayır millete boğacak kokular sevmem 1 0 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Asansörde kalıyor merdiven kullanan var mı ya 🤔 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ne diyorsun mahalle bile kokuyor sjsjs 1 0 Yorumla
BADAKKKKK Takip Et Xper 1 Yaş: 38 1 yıl VAKKO olan evet. Ama erkek parfumleri igrenc. Bok gibi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Öyle parfüm önerin ya 1 5 Yorumla masörrimminxx 1 yıl gucci Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @masörrimminxx ağır mı kokuları Yorumla masörrimminxx 1 yıl kalıcı ve girdign ortamda ben burdayım dedirtir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @masörrimminxx ağır mı peki dedim Yorumla masörrimminxx 1 yıl hayır agır bi kokusu yok agır degıl ve bırak girdign ortamı yolda bile 50 kısı parfumu duydunmu bak kokusunu der Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Evet kalıyor 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. kalıyordur 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% 1 yıl hayır 1 1 Yorumla aysekaptan 1 yıl @edameda06 izle canım https://youtu.be/K-UGlXe2vKo?si=K5jUVzJjf2zXDpbb Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Kalıyor.. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Kalır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Benim parfümüm kalıcı değil..
En güzel kadın parfümü tavsiyesi iestesem? 😊
Christina aguilera definition
Danke shön 😃👍
Überhaupt nicht 🤣
Warum?
Bir şey değil dmek istedim ya 😂
Shön ne demek bu arada
Teşekküre ek gibi sanırım.. burada hep öyle diyorlar 😅
Danke shön,
Bitteshön..
Jzkzks
Çok teşekkürler gibi.. 😅
Tamama+ /)
Tamam :) *
Kokudan tüm komşuların bayıldığı bile olmuştur 🤭🤭🤭
Kadınların ki kaliyorda erkeklerin pek sanmam sebebi yüksek oranda erkekler doldurma parfüm kadınlar orijinal kullanıyor 😂
Hayır kokusu uçup gidiyor ya zaten doğru düzgün kokuda bulamadım
Hayır hafif koku kullanıyorum sadece yaklaşan fark eder
Benim her yerde kalıyor misal ofiste parfümüm girince herkes farkediyor😂😂
Apartmanda yaşamıyorum ama yolda yürüdüğümde çevreye yayılıyordur
Asansörde uzun süre kaldığı kesin de gerisini bilmiyorum 🙂
Evet Narciso kalıcıdır ve net her yerde imza kokudur✌🏻
apartmanda yaşamıyorum ama odamdan alt kata iniyorum kapıya kadar yapışıyor koku
Kalır. Hatta apartmana benden önce kokum girer. Muhakkak parfüm kullanırım.
Erkek arkadaşı yanında parfüm markamı soranı bilirim. Ona Alacakmış:)
Kalmiyo çok fistlatinca da ağır kokuyordu
Neyse ki bitti yeni parfüm alicam
Evet kalıyor genelde sabahtan üstüme parfüm sıksam dahi akşam herkes kokuyu iyi bir şekilde alabiliyor ben hariç
Asansörde kalıyor 😂
O kadar abartı sürmem..
Kalıyordur galiba
Hayır millete boğacak kokular sevmem
Parfüm kullanmıyorum desem
Asansörde kalıyor merdiven kullanan var mı ya 🤔
Ne diyorsun mahalle bile kokuyor sjsjs
VAKKO olan evet. Ama erkek parfumleri igrenc. Bok gibi.
Kalıyor herhalde 😄
Evet, eminim kalıyordur...
Öyle parfüm önerin ya
gucci
@masörrimminxx ağır mı kokuları
kalıcı ve girdign ortamda ben burdayım dedirtir
@masörrimminxx ağır mı peki dedim
hayır agır bi kokusu yok agır degıl ve bırak girdign ortamı yolda bile 50 kısı parfumu duydunmu bak kokusunu der
Evet kalıyor
Kalmıyor sıkmayı unutuyorum 😬
evet kalıyor
Evet
Evet kalıyor 😊
kalıyordur
Evet var
hayır
@edameda06 izle canım https://youtu.be/K-UGlXe2vKo?si=K5jUVzJjf2zXDpbb
Kalıyor..
kalmıyor
Kullanamıyorum