Güzellik & Bakım Mevsim değişikliğinde parfümünüz de değişiyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor #Edameda 🌺 #Emotion 🧡 Güncellemeler1 yıl Güncelleme Mevsim değişikliğinde parfümünüz de değişiyor mu? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
imbackbitchezzz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Parfum ve deodorant vs sektorune de el atmam lazim. Dandik pis kokulu seyleri elitmia gibi sikinip duruyolar maymun gibi.. deliriyorum sonra.. 0 1 Yorumla imbackbitchezzz 1 yıl Elitmis* Yorumla
_gunes__00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl vücut spreyi , roll on kullanıyorum daha ziyade parfüm düzenli olarak kullanmıyorum 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Yok bittikçe değiştiriyorum. 3 çeşit kullanıyorum çünkü. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Yeni parfüm almak istiyorm ama mevsimle bir ilgisi yok haha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Eskiden değiştiriyordum şimdi sabit 4 mevsim aynı parfümü kullanıyorum 0 0 Yorumla
nisanurr_y Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Hayır sadece roll on Deodorant tarzı şeyler kullanıyorum Parfumu gereksiz buluyorum kötü olmadigi sürece herkesin kendine ait bi kokusu var 0 0 Yorumla
BADAKKKKK Takip Et Xper 1 Yaş: 38 1 yıl Tom Ford, Vakki ve Aqua Di Gio arasinda git gelen. Ama alayininin ben ta a... 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Bazen değiştiriyorum 0 0 Yorumla
samsunlu321 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Hayır parfümüm gayet iyi gerek duymuyorum 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% 1 yıl Evet yaz kış kullandığım. parfumler ayrı oluyor. 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Değişmiyor.. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. değişmiyor 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% 1 yıl hayır 0 1 Yorumla aysekaptan 1 yıl @edameda06 dinle canım https://www.dailymotion.com/video/x2ub9rh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Parfum ve deodorant vs sektorune de el atmam lazim. Dandik pis kokulu seyleri elitmia gibi sikinip duruyolar maymun gibi.. deliriyorum sonra..
Elitmis*
vücut spreyi , roll on kullanıyorum daha ziyade parfüm düzenli olarak kullanmıyorum
Yok bittikçe değiştiriyorum. 3 çeşit kullanıyorum çünkü.
Yeni parfüm almak istiyorm ama mevsimle bir ilgisi yok haha
Eskiden değiştiriyordum şimdi sabit 4 mevsim aynı parfümü kullanıyorum
Hayır sadece roll on Deodorant tarzı şeyler kullanıyorum Parfumu gereksiz buluyorum kötü olmadigi sürece herkesin kendine ait bi kokusu var
Tom Ford, Vakki ve Aqua Di Gio arasinda git gelen. Ama alayininin ben ta a...
Kıyafete göre değişiyor mevsim de neymiş
Bazen değiştiriyorum
Evet değişiyor.
Hayır parfümüm hep aynıdır
Hayır parfümüm gayet iyi gerek duymuyorum
Evet yaz kış kullandığım. parfumler ayrı oluyor.
Pek fark etmiyo aslinda
Değişmiyor..
Degismelimikip
Ne alaka parfüm parfümdür mevsimi mi var
Evet değişir
Hayır
Hayır değişmez
Evet arada değişiyor
elbette
değişmiyor
Evt değişiyor
hayır