Güzellik & Bakım Şekerli parfüm neden genel olarak sevilmiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence cok tatlı kokuyor ve bazi kızların sırf komu yüzünden diğer kızları ucuz olarak nitelendirmeleri komik geliyor Güncellemeler1 yıl Güncel Şekerli parfüm neden genel olarak sevilmiyor? Cevapla Parfüm Soruları Sevgi Soruları En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Kimseyi bilmem ama ben bayılıyorum 0 0 Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Çok bulaşıyor üzerime 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla sakızkabugu 1 yıl Yoğun bir koku ondan Yorumla Soran 1 yıl Yani sekerli parfüm kullanan bir kız senin için itici midir Yorumla sakızkabugu 1 yıl Çiçek kokusunu daha çok beğeniyorum kadında Yorumla
Wetphoto Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Beni sertlestiriyor 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bence de güzel Yorumla Wetphoto 1 yıl 🤪😂konuşmak gerek bunu Yorumla Soran 1 yıl Hayır hoşlandığım çocuk da böyle düşünüyor mu acaba Yorumla Wetphoto 1 yıl Konuşmalıyız bunu işte Yorumla Soran 1 yıl Hayır teşekkürler Yorumla Wetphoto 1 yıl Eyvallah ben burdayim Yorumla
ertands3 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl bas agrıtıyo 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bence çok tatlı kokuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kimseyi bilmem ama ben bayılıyorum
Çok bulaşıyor üzerime
Neden
Yoğun bir koku ondan
Yani sekerli parfüm kullanan bir kız senin için itici midir
Çiçek kokusunu daha çok beğeniyorum kadında
Beni sertlestiriyor
Bence de güzel
🤪😂konuşmak gerek bunu