Güzellik & Bakım Parfümlerinizi nereden alırsınız? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor #Emotion Marketten İnternetten Parfüm mağazasından Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Parfümlerinizi nereden alırsınız? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Parfüm mağazasından genellikle bargello kullanıyorum 1 2 Yorumla Cookieloverfalan 1 yıl Ya bişey dicem bargello ilk defa vücut spreyi kullanıyorum. Ama kalıcı degill parfümleri mi kalici Yorumla ѕüтʟüĸαнve 1 yıl Yani gün boyu ben kullandığımda duruyordu Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Ablamdan ya da kız kardeşimden. Onlar alır getirir. 1 0 Yorumla
Bırısıste2716 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Mağazadan alırdım ama bu sefer avondan parfüm seti aldırdım little black dress kokusundan 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Parfüm mağazaları ya da çocukluk arkadaşımın mağazasından alıyorum.. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. internetten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Parfüm mağazasından genellikle bargello kullanıyorum
Ya bişey dicem bargello ilk defa vücut spreyi kullanıyorum. Ama kalıcı degill parfümleri mi kalici
Yani gün boyu ben kullandığımda duruyordu
Ablamdan ya da kız kardeşimden. Onlar alır getirir.
Mağazadan alırdım ama bu sefer avondan parfüm seti aldırdım little black dress kokusundan
Parfüm mağazaları ya da çocukluk arkadaşımın mağazasından alıyorum..
Boyner…
Özel mağazalardan
Parfüm mağazasından
Sephora ya da Boyner
Marketten en ucuzu orada
Parfüm mağazasından alıyorum.
Mad mağazasından 👍
Sevil parfümeri
internetten