Daha ağıra meyilli kokular denebilir. Kokunun ben burdayım demesi lazım. Parfüm dediğimiz şey aslında kişinin imzasıdır. Yanımdaki kişi parfümümün kokusunu alıp etkilenmeli ve bunu da hep başarmışımdır 😅
Bir bayana yakışacak parfüm nedir diye sorarsan Victoria Secret Bombshell kesinlikle muazzam bir tercih. Erkeklere de bir parfüm önermek gerekirse Slazangerin mavi renk olan parfümü önerebilirim asla pişman olmazsınız çünkü bu zamana kadar çok kişiye önerdim hepsi memnun hatta ve hatta mavi Slazangeri arada ben bile sıkarım çünkü cok iyi ve iddialı bir parfüm. Son olarak çok ağır bir bayan parfümü sorarsanizda erkekle kız kokusu arasında bu konuda da önerim Scandal olacaktır.
Üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum kokusu kalıcı oluyor. Normalde alkol kullanılıyor seyreltilmek için ama ben su kullanıyorum dengeliyor işte bir de çok yağlı olanları fıs fıs olarak kullanıyorum zaten kıyafetime değil tenime sıkıyorum yani leke sorunu da olmuyor.
Dene ama şöyle bir şey var çok sabır gerektiriyor ocakta 5-6 saat karıştırıyorum. Daha doğrusu maaş verip kardeşlerime karıştırtıyorum😅Öyle olması gerekiyor yani direkt birbirine katılarak olmuyor.
Yaz için olan dkny be delicious. Onu yeşil elmalı vücut spreyleriyle destekliyorum. Kış için olan da Trussardi inside woman. Onu da Mad'in hindistan cevizli , vanilyalı spreyiyle beraber kullanıyorum.