Güzellik & Bakım Yüz terlemesinin sebebi nedir, tek yüzüm aşırı terliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Su gibi oluyor utanıyorum dışarıda Yüz terlemesinin sebebi nedir, tek yüzüm aşırı terliyor? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Yüksek tansiyon ve obeziteden kaynaklı yani kilodan kaynaklı olabilir 0 0 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 37% 1 yıl Yüzündeki ter bezleri daha fazla çalışıyordur bazı insanlar da o şekilde hormonal dengesizlik 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kilolu insanlarda oluyor. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 173 64 kilo Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl ter bezleri ile alakalıdır o bölgedeki 0 0 Yorumla
Viego_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Yağlıdır 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Cildim çok kuru makyaj yaptıgımd soluyor Yorumla Soran 1 yıl Oluyor Yorumla Viego_ 1 yıl Hmmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yüksek tansiyon ve obeziteden kaynaklı yani kilodan kaynaklı olabilir
Yüzündeki ter bezleri daha fazla çalışıyordur bazı insanlar da o şekilde hormonal dengesizlik
Kilolu insanlarda oluyor.
173 64 kilo
ter bezleri ile alakalıdır o bölgedeki
Yağlıdır
Cildim çok kuru makyaj yaptıgımd soluyor
Oluyor
Hmmm
Hazzzz