Güzellik & Bakım Kışın terlemeniz daha az mı oluyor? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Detayyyy. #Emotion 🌿 Güncellemeler1 yıl Günceldir evet Kışın terlemeniz daha az mı oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl evet hem soğuktan hemde fazla efor sarfetmediğimizden 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kışın hiç terlemem yazın da çok nadir terlerim aşırı enerji sarfetmem lazım ancak 1 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Evet kışın daha az ama her zaman deodorant kullanan biri olsak sorun yaşamıyorum 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Az terleme oluyor ve soğuk olduğu için ter kokusu da olmuyor.. 1 0 Yorumla
takıntısızadam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 67% 1 yıl Yazın da kolay kolay terlemen terlemeyecek kadar ince üşümeyecek kadar kalın giyinirim 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% 1 yıl Yazın cehennem azabı çekiyorum kışın daha az terliyorum bir de soğuk duş almak var öyle yani 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Evet hiç olmuyor hatta 1 0 Yorumla
h8hc4c Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl hayir su kaybi hep ayni deri kendini nemlendiriyo 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yazın dahi terlemiyorum. Sen ne diyorsun 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Evet terleyecek ortam olmuyor :D 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. evet daha az olur 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Evet azıcık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
evet hem soğuktan hemde fazla efor sarfetmediğimizden
Kışın hiç terlemem yazın da çok nadir terlerim aşırı enerji sarfetmem lazım ancak
Evet kışın daha az ama her zaman deodorant kullanan biri olsak sorun yaşamıyorum
Az terleme oluyor ve soğuk olduğu için ter kokusu da olmuyor..
Yazın da kolay kolay terlemen terlemeyecek kadar ince üşümeyecek kadar kalın giyinirim
Yazın cehennem azabı çekiyorum kışın daha az terliyorum bir de soğuk duş almak var öyle yani
Evet hiç olmuyor hatta
hayir su kaybi hep ayni deri kendini nemlendiriyo
Yazın dahi terlemiyorum. Sen ne diyorsun
Ben yazında çok terlemem
Daha rahat nefes alıyorum
Yani mantıken edaa 😅
Evet terleyecek ortam olmuyor :D
Neredeyse hiç fark etmiyor
e mantıken öyle
E yanii
olabilir
Evet öyle