Güzellik & Bakım Hiç doğal ev yapımı deodorant veya roll-on kullandınız mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Böyle deyip #Edameda 🌹#Emotion ❣️ Güncellemeler1 yıl Günco Hiç doğal ev yapımı deodorant veya roll-on kullandınız mı? Cevapla Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Hayır hiç kullanmadım. Hazır almayı tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% 1 yıl Zaten ülkede zar zor deodorant kullanan az kesim var onlar da atmasın çöpe :D 1 0 Yorumla
Tutsucadisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kullandım. Kendim yaparım doğal deodorant ve parfumlerimi 1 0 Yorumla
ahududulu_muhallebi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Öyle ev yapımı koku videoları gördüm YouTube da ama kendim hiç yapmadım 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% 1 yıl Hayır kullanmadım öyle bişey mi varmiş 1 1 Yorumla Mrengineerac 1 yıl Bu saatte bı ben ayakta olurum sanıyordum 😅 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayır ve saçma buluyorum öyle tarifleri. 1 0 Yorumla
asiyurek49 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 1 yıl Resimdeki senmisin doğal deodorant mı kullandın 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Yok değilm Yorumla asiyurek49 1 yıl Anladım Koltuk altı deodorantlar sağlıklı değil kullanmamanızı öneririm Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Kullanmadım.. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. hayir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hayır hiç kullanmadım. Hazır almayı tercih ediyorum.
Zaten ülkede zar zor deodorant kullanan az kesim var onlar da atmasın çöpe :D
Kullandım. Kendim yaparım doğal deodorant ve parfumlerimi
Öyle ev yapımı koku videoları gördüm YouTube da ama kendim hiç yapmadım
Hayır hiç denemedim
Hayır kullanmadım öyle bişey mi varmiş
Bu saatte bı ben ayakta olurum sanıyordum 😅
Evet çokta memnun kaldım
Yes ablam bu işle ilgileniyor
Hiç kullanmadım :)
Parfüm dahi kullanmam ki
Hayır ve saçma buluyorum öyle tarifleri.
Hiç denemedim, güzel oluyor mu
Resimdeki senmisin doğal deodorant mı kullandın
Yok değilm
Anladım
Koltuk altı deodorantlar sağlıklı değil kullanmamanızı öneririm
He isim yok onla ugrasicam
Evde nasıl yapıcam deodorantı
Kullanmadım..
Hiç kullanmadım
hayır kullanmadım
hayır
Kulanmadım