Roll-on deodorantlar genellikle daha uzun süre koruma sağladığı için tercih ediliyor, ancak sprey deodorantlar da hızla ferahlık verebiliyor. Emotion’un sprey ve roll-on ürünleri arasında tercihin hangisi? Neden o ürünü daha etkili buluyorsun?

Roll-on deodorantlar genellikle daha uzun süre koruma sağladığı için tercih ediliyor, ancak sprey deodorantlar da hızla ferahlık verebiliyor. Emotion’un sprey ve roll-on ürünleri arasında tercihin hangisi? Neden o ürünü daha etkili buluyorsun?

Klasik sprey deodorantlar daha iyi aslında ama hepsi zararlı. Roll-on deodorantlar daha zararlı içerik, yan etki ve zararlarını araştırırsanız anlayabilirsiniz dediğimi. Cilt hastalıkları ve alerjenlere sebebiyet verebiliyorlar. Yine de temiz ve hijyenik hissetmek istiyoruz ve doğal hakkımız o sebeple sprey deodorantları tercih edebiliriz ama kıyafet odaklı düşünmemiz bize bir şey kaybettirmez. Kıyafete uyguladığımız kokularda kendi ten kokumuzla eşleştiğinde daha kalıcı ve güzel bir koku meydana çıkabiliyor. Önemli olan doğru eş kokuyu bulmak. :)
Cevap
4Cevap
Roll on daha iyi
Ben deodorant kullanmıyorum artıj
Evet nivea kullanıyorum
en güzeli terlemek :D
Roll-on tercih ediyorum..
Roll-on
Sprey candır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?