Güzellik & Bakım Her zaman her yerde parfüm sıkar mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor #Edameda ✨#Emotion 💛 Güncellemeler1 yıl Güncellenen Her zaman her yerde parfüm sıkar mısınız? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İşe gitmeden önce sıkarım, hafif kokusu kalır gün içinde o çok iyi, ağır parfümler kullanmıyorum başım ağrıyor sonra 1 0 Yorumla
Glee-Somebody Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Her yerde sıkmam tabi evden çıktığımda veya çıkmasam da bazen sıkarım oturduğum yerde 1 0 Yorumla
Bir-Yaz-Esintisi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Tabiki her yerde her ortamda sıkılmaz tabi sen sıkıyorsun anlaşılan 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Evde bile sıkarım ben 😄 1 0 Yorumla
Pattes_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Sabah elimi yüzümü yıkarım bi kahvaltı sonra pijamalara parfüm dışarıya çıkarken parfüm dışarıda bir süre sonra tekrar parfümEve gel pijamaları giy parfüm Güzel kokmayı severim 1 0 Yorumla
zevâhirr_ Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl İnsanları rahatsız etmemek adına açık havada sıkmayı tercih ediyorum 1 0 Yorumla
serveristan Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl E herhalde güzel temiz kok ama abartıya kaçılmamalı öz bakım üzerine parfüm sıkmak önemli bu arada 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Olabilir güzel kokmak lazm 2 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Her zaman sıksam da her yerde sıkmam. 1 0 Yorumla
duygusalejderhaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evden çıkarken muhakkak sıkarım. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İşe gitmeden önce sıkarım, hafif kokusu kalır gün içinde o çok iyi, ağır parfümler kullanmıyorum başım ağrıyor sonra
Her yerde sıkmam tabi evden çıktığımda veya çıkmasam da bazen sıkarım oturduğum yerde
Tabiki her yerde her ortamda sıkılmaz tabi sen sıkıyorsun anlaşılan
Evde bile sıkarım ben 😄
Sabah elimi yüzümü yıkarım bi kahvaltı sonra pijamalara parfüm dışarıya çıkarken parfüm dışarıda bir süre sonra tekrar parfüm
Eve gel pijamaları giy parfüm
Güzel kokmayı severim
İnsanları rahatsız etmemek adına açık havada sıkmayı tercih ediyorum
E herhalde güzel temiz kok ama abartıya kaçılmamalı öz bakım üzerine parfüm sıkmak önemli bu arada
Olabilir güzel kokmak lazm
Yok utanırım çekinirim
Her zaman sıksam da her yerde sıkmam.
Sıkıcam parfümünü artık 😀
Hayır bazen tennkokusuda gerekir.
Evden çıkarken muhakkak sıkarım.
Çoğu zaman ama her zaman değil
Hayır başım ağrıyo sonra
Odayı havalandırırken bile sıkarım
Sabahtan sıksam yetiyor sadece.
Hayır, parfümü çok sevmiyorum
Sıkmam edoş 😂
Evet, mutlaka. Güzel kokmaya bayılıyorum.
Sikmam
Sıkarım her zaman
Hayir
evet genelde sıkarım
Heryerde degil
Hayır kullanmıyorum
hayır
Sıkıyorum
hayır kimayasal
Hayır
hayır
Çoğunlukla Evet