Güzellik & Bakım Deodorant seçiminiz mevsime göre değişiyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Deodorant seçiminiz mevsime göre değişiyor mu?#Edameda 💚#Emotion 🌿 Güncellemeler1 yıl Güncelleniyor Deodorant seçiminiz mevsime göre değişiyor mu? Cevapla Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl geçen gün bundan aldım aşırı fresh limon kokuyor mis https://www.watsons.com.tr/dove-kadin-deodorant-0-aluminyum-limon-cicegi-vanilya-150-ml/p/BP_1392321 1 7 Yorumla Edameda06 1 yıl Limon kolonyası gibi kokmuyor dimi 😂 merakettimmişte 1 yıl hayır tabisümü 😃 Edameda06 1 yıl İyi güzel 😀🍋 merakettimmişte 1 yıl limon çiçeğimsi bi ferahlık ama sanki limonu kesmişsin gibi de bi ferahlık 😃 Edameda06 1 yıl Anladım 😊🌸 merakettimmişte 1 yıl senin resmini koyduğun nasıl kokuyo scaba hiç emotion deo almadım hep ya dove ya rexona ya nivea alıyorum 😃 Edameda06 1 yıl Güzel kokuyor o da, eski serisini kullanmıştım bu yeşilin
chefmaster Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Günaydın sadece yaz aylarında deodorant kullanıyorum 1 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Ne günaydını be :d Yorumla chefmaster 1 yıl Cevap yazdığımda günaydındi Yorumla Edameda06 1 yıl Anladım iyi akşamlar Yorumla chefmaster 1 yıl Teşekkür ederim iyi geceler Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% 1 yıl Deodorant tercihim hep aynıdır. Mecbur kalmadıkça değiştirmem. 1 0 Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Evet bazen değişiyor. Yazın daha hafif kokular tercih ederim 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Hayır değişmez genelde 1 0 Yorumla
Muhammet35354270 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hyr Versace Eros sürekli kullanım 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. hayir 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Değişmiyor.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
geçen gün bundan aldım aşırı fresh limon kokuyor mis
https://www.watsons.com.tr/dove-kadin-deodorant-0-aluminyum-limon-cicegi-vanilya-150-ml/p/BP_1392321
Limon kolonyası gibi kokmuyor dimi 😂
hayır tabisümü 😃
İyi güzel 😀🍋
limon çiçeğimsi bi ferahlık ama sanki limonu kesmişsin gibi de bi ferahlık 😃
Anladım 😊🌸
senin resmini koyduğun nasıl kokuyo scaba hiç emotion deo almadım hep ya dove ya rexona ya nivea alıyorum 😃
Güzel kokuyor o da, eski serisini kullanmıştım bu yeşilin
Günaydın sadece yaz aylarında deodorant kullanıyorum
Ne günaydını be :d
Cevap yazdığımda günaydındi
Anladım iyi akşamlar
Teşekkür ederim iyi geceler
Deodorant tercihim hep aynıdır. Mecbur kalmadıkça değiştirmem.
Evet bazen değişiyor. Yazın daha hafif kokular tercih ederim
Hayır değişmez genelde
E yani güldürme 😂😂
Genelde stabil
Yok ya bana fark etmiyor
Hayır değişmez.
O da olmasın ya 🤦🏻♂️
Hyr Versace Eros sürekli kullanım
evet kesinlikle
Değişmez aynı
Yok hayır
hayir