Güzellik & Bakım Koltuk altınız hep kuru kalıyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Yaz mevsiminde özellikle. Koltuk altınız hep kuru kalır mı?#Edameda ✨#Emotion 🌴 Güncellemeler1 yıl Güncelleme Koltuk altınız hep kuru kalıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Çişimi yapıyorum popom hep kuru kalıyo reklamı vardı 2000'lerin başında :d 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Of ya güldürdün yine djdj Yorumla Oluştur 1 yıl 🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır ya çok terliyorum of jsjdjdj Bunun için ne yapabilirim? jdjjdkd 1 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Deodorant sık :d Cevap sahibi 1 yıl Olurrrrrrr jdjdjf Günoş Edameda06 1 yıl Günoş 😂 Cevap sahibi 1 yıl 😂
Ruj55 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl lazer yaptırmış olmama rağmen gene terliyor gene terliyor. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. kış aylarında evet shshdj yaz ayından bu yüzden nefret ediyorum hava sıcak oluyor 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Evet kalıyor 1 0 Yorumla
1böğürtlenmasalı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Doğru deodorant lâ evet çok şükür 1 5 Yorumla kafkass31 1 yıl Terin dışarıya çıkmasini önlemek hiç sağlıklı değil, güzellik uğruna yapılır mı bu 🤦 Yorumla 1böğürtlenmasalı 1 yıl O yolunu bulup çıkıyor merk etme Yorumla kafkass31 1 yıl Öyle bir şey yok, gerektiği yerden çıkmalı Yorumla 1böğürtlenmasalı 1 yıl Koltuk altından cikmiosa vücudun başka yerinden çıkıyor yaw illa ora şart mı Yorumla kafkass31 1 yıl Evet orası terlemesi gerek demek ki Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Genelde evet spor yaparken terlerm 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Yani.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çişimi yapıyorum popom hep kuru kalıyo reklamı vardı 2000'lerin başında :d
🤣 Of ya güldürdün yine djdj
🤣
Hayır ya çok terliyorum of jsjdjdj Bunun için ne yapabilirim? jdjjdkd
Deodorant sık :d
Olurrrrrrr jdjdjf Günoş
Günoş 😂
😂
lazer yaptırmış olmama rağmen gene terliyor gene terliyor.
kış aylarında evet shshdj yaz ayından bu yüzden nefret ediyorum hava sıcak oluyor
Evet kalıyor
Evet terlemem ki ben
Yazın zorluyor
Deotak ile kafam rahat
şu an baktım da kuru yani :D
Doğru deodorant lâ evet çok şükür
Terin dışarıya çıkmasini önlemek hiç sağlıklı değil, güzellik uğruna yapılır mı bu 🤦
O yolunu bulup çıkıyor merk etme
Öyle bir şey yok, gerektiği yerden çıkmalı
Koltuk altından cikmiosa vücudun başka yerinden çıkıyor yaw illa ora şart mı
Evet orası terlemesi gerek demek ki
Genelde evet spor yaparken terlerm
Nerde kuru kalcak yaz kış ıslak
Evet tabii ki terden nefret ederim
koltuk altını sevmiyor musun
Yooooo
Evet
Yani..
Maalesef bu havalarda cok zor