Güzellik & Bakım Roll-on ve deodorant arasında tercih yaparken nelere dikkat ediyorsunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Roll-on ve deodorant arasında tercih yaparken nelere dikkat ediyorsunuz?#Edameda 💚#Emotion 🌱 Güncellemeler1 yıl Güncelleniyor Roll-on ve deodorant arasında tercih yaparken nelere dikkat ediyorsunuz? Cevapla Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Srknköse Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 87% 1 yıl deodart kullilmasina ciddi derecede karsiyim daha orgsnik yan ueunlete yonwlin derim deodrt zarrlari geri donulmez hazrlar brakiyir 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Roll on un daha iyi olduğunu kullanmaya başlayınca anladım 🙃 1 0 Yorumla
hasnayım Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 94% 1 yıl Tüy artırıcı olmamasına Bu arada tavsiyen krem rolonlar olur daha etkili 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Güzel kokulu deodorant tercihim olur 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Roll on daha kalıcı olduğunu düşünüyorum 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kalıcılıklarını karşılaştırıyorum. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. İçinde aleminyum olmamasına 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Kaliteli olması.. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. kalitesine 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
deodart kullilmasina ciddi derecede karsiyim daha orgsnik yan ueunlete yonwlin derim deodrt zarrlari geri donulmez hazrlar brakiyir
Roll on un daha iyi olduğunu kullanmaya başlayınca anladım 🙃
Tüy artırıcı olmamasına
Bu arada tavsiyen krem rolonlar olur daha etkili
Kalite ve kokusuna dedorant
Güzel kokulu deodorant tercihim olur
Kalite ve içinde kullanılanlara
Marka, kalite ve kokusu
Roll on daha kalıcı olduğunu düşünüyorum
yıllardır roll on kullanırım
Stick seviyorum ben
Kalıcılıklarını karşılaştırıyorum.
İçinde aleminyum olmamasına