Güzellik & Bakım Sizin için parfüm şişesi önemli mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Şişeye önem verir misiniz?Bunun şişesi güzelmiş alayım haha#Edameda 👠#Emotion 🖤 Güncellemeler1 yıl Günco Sizin için parfüm şişesi önemli mi? Cevapla Parfüm Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Evet. Kalite ambalajdan başlar çünkü. Tasarım değeri yüksek olmali 1 0 Yorumla
Mihri47 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kimi insan sever ama kokusu önemli daha çok benim icin 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Her zaman şişesine bakıp alırım. Parfümde güzel kokmalı. 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet ama kokusu tabiki önemli en çok. Benim kullandığımın şişeside kokusuda mükemmel🌸🌸💙 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bazen şişesi yüzünden bir parfüme ilgim oluşuyor ama kokusu çok daha önemli 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Antin künyen bir şeyse pahalı oluyor zaten 😀 kaldı ki 5-6 binden aşağı orjin parfüm yok 1 0 Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Önemli diyenler soru işareti bıraktı ben de 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Hiç o açıdan düşünmemiştim :d Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl Açı önemli Yorumla Edameda06 1 yıl 😬😬 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Evet güzel bir tasarım olsn 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Evet önemli 1 0 Yorumla
JamaisV Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl kokusu önemli, şişesi fark etmez 1 1 Yorumla murat1_almanya 1 yıl @JamaisV ne yapyiorsun foton yenimi Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. değil 2 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Önemli.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet. Kalite ambalajdan başlar çünkü. Tasarım değeri yüksek olmali
Kimi insan sever ama kokusu önemli daha çok benim icin
Her zaman şişesine bakıp alırım. Parfümde güzel kokmalı.
Evet ama kokusu tabiki önemli en çok. Benim kullandığımın şişeside kokusuda mükemmel🌸🌸💙
Bazen şişesi yüzünden bir parfüme ilgim oluşuyor ama kokusu çok daha önemli
Antin künyen bir şeyse pahalı oluyor zaten 😀 kaldı ki 5-6 binden aşağı orjin parfüm yok
Önemli diyenler soru işareti bıraktı ben de
Hiç o açıdan düşünmemiştim :d
Açı önemli
😬😬
Evet önemli ya şise takıntım var 😅
Evet güzel bir tasarım olsn
Evet önemli
İçi önemli.. o ne be öyle 🤦🏻♂️😂
Hayır zaten kullanmıyorum
kokusu önemli, şişesi fark etmez
@JamaisV ne yapyiorsun foton yenimi
𝐁𝐢𝐫𝐚𝐳 𝐨̈𝐧𝐞𝐦𝐥𝐢