Güzellik & Bakım Parfüm değiştirmek için ne kadar beklersiniz? Dşfşaşaşx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne sıklıkla parfüm değiştirirsiniz Ya da parfüm değiştirilmeli mi bir zamandan sonra Parfüm değiştirmek için ne kadar beklersiniz? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ColorfulDarkness Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeni kokular keşfetmeyi seviyorum, kullandığım belirli parfümler var aralarında değişim yapıyorum ruh halime göre. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl şu an 2 çeşit almıştım bir tanesini çok beğendim ondan devam edeceğim bargello fiyatına göre kalıcılık iyi günlük yeterli 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Bittikçe değişirim ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yeni kokular keşfetmeyi seviyorum, kullandığım belirli parfümler var aralarında değişim yapıyorum ruh halime göre.
şu an 2 çeşit almıştım bir tanesini çok beğendim ondan devam edeceğim bargello fiyatına göre kalıcılık iyi günlük yeterli
Bittikçe değişirim ben
Yok benim imza kokum var