Güzellik & Bakım En kalıcı koku hangisi parfümde? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor #Edameda 🌺#Emotion 🖤 Güncellemeler1 yıl Güncelli En kalıcı koku hangisi parfümde? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl eude parfüme yazanlar eude toilette yazmayacak bi de body mist gibi spreyler olmayacak onlar çabuk uçuyor. 1 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Benim en sevdiğim parfüm çeşitleri baharatlı ve çiçeğimsi kokular. Marka olarakta soruyorsan parfümde en sevdiğim marka tom ford dur 1 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Eyip Sabri Tuncer Kolonya' karı... Doğal, iz bırakmaz, cildi bozmaz, ferahlatır. Tıraş sonrası tahriş yapmaz.. 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben Narciso Rodriquez siyah kullanıyorum epey kalıcı pembe beyaz şişeleride öyle. 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Afrodizyak etkili parfümler daha uzun kalır 1 0 Yorumla
Şahane_Woman Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl En kalıcı koku parfümde ağırda olsa vanilya ve sedir ağacı olduğunu düşünüyorum. 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Marka olarak bilmiyorum cidden ama parfümlerim kalıcı. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Versace eros ve one million bana uzun kokuyordu. Kıyafetim üç dört gün boyunca kokuyor. 1 0 Yorumla
izmitlizmit Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Kokuyu bilmem de esmer hastasıyım ve gorseldeki kadın harika ötesi bir güzellikte bence 1 2 Yorumla alttantire19 1 yıl La abi aynı bensin valla soru değilde kadın çok güzel o yüzden buraya geldim Yorumla izmitlizmit 1 yıl @alttantire19 dimi Yorumla
beyazkelebek0101 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Lerde tomford tobacco wanille kadınlarda Bacarat 540 ve paco Rabbane Olempea 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Bence en kalıcı Coco.. 2 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Lacoste kokularindan eud parfume 1 0 Yorumla
peopleyouknow_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Odunsu kokular ama kış günü tercih edilebilir 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Bargello 122 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. bargello kalıcı. bir de pahalı olanlar kalıcı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
eude parfüme yazanlar
eude toilette yazmayacak
bi de body mist gibi spreyler olmayacak onlar çabuk uçuyor.
Benim en sevdiğim parfüm çeşitleri baharatlı ve çiçeğimsi kokular. Marka olarakta soruyorsan parfümde en sevdiğim marka tom ford dur
Eyip Sabri Tuncer Kolonya' karı...
Doğal, iz bırakmaz, cildi bozmaz, ferahlatır. Tıraş sonrası tahriş yapmaz..
Ben Narciso Rodriquez siyah kullanıyorum epey kalıcı pembe beyaz şişeleride öyle.
Afrodizyak etkili parfümler daha uzun kalır
En kalıcı koku parfümde ağırda olsa vanilya ve sedir ağacı olduğunu düşünüyorum.
Marka olarak bilmiyorum cidden ama parfümlerim kalıcı.
Versace eros ve one million bana uzun kokuyordu. Kıyafetim üç dört gün boyunca kokuyor.
Kokuyu bilmem de esmer hastasıyım ve gorseldeki kadın harika ötesi bir güzellikte bence
La abi aynı bensin valla soru değilde kadın çok güzel o yüzden buraya geldim
@alttantire19 dimi
Lerde tomford tobacco wanille kadınlarda Bacarat 540 ve paco Rabbane Olempea
Bence en kalıcı Coco..
Lacoste kokularindan eud parfume
Odunsu kokular ama kış günü tercih edilebilir
Bargello 122
bargello kalıcı. bir de pahalı olanlar kalıcı
kaliteli olanlar
En pahalı hangi ise o
Versace Eros mükemmel
Pahalı hngisi ise onda