Güzellik & Bakım Kendinize yakıştırmadığınız bir koku türü var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Parfümde hangi koku türünü teninize yakıştırmıyorsunuz?#Edameda 🩷#Emotion 🌸 Güncellemeler1 yıl Güncelle Kendinize yakıştırmadığınız bir koku türü var mı? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Anyway111 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% 1 yıl herkesin kullandığı parfümleri sevmiyorum kullanmıyorum, bana has olsun nadir olsun istiyorum 1 0 Yorumla
Premuroso Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Çikolata, kahve, vanilya notalı parfümler yakışmıyor 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Odunsu kokular sevmem de zaten. Kakule olan kokuları da sevmem. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl şekerli veya cikolatalı kokan parfümlerden nefret ediyorum. herhangi bir yerde burnuma gelsin midem kalkıyor. ( bi ara çok popülerdi) 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Ağır kokuları sevmiyorum 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Odunsu kokuları kendime asla yakıştıramıyorum 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Oysa erkeklere odunsu koku yakışıyor Yorumla Zorunne388 1 yıl Olabilir tercih. Yorumla
Ugurozturk92 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl O zaman xerjoff erba pura’yı deneyin. Hepinizin hoşuna gidecektir. Beymen’de deneyebilirsin. Sahte yan sanayi ürünler sizi aldatır. 1 0 Yorumla
sarhosuzaylı2030 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% 1 yıl Şekerli kokuları hiç sevmiyorum ya 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Baharatlı kokular ağır ya 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Şeker kokusu.. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. hayır yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
herkesin kullandığı parfümleri sevmiyorum kullanmıyorum, bana has olsun nadir olsun istiyorum
Çikolata, kahve, vanilya notalı parfümler yakışmıyor
Odunsu kokular sevmem de zaten. Kakule olan kokuları da sevmem.
şekerli veya cikolatalı kokan parfümlerden nefret ediyorum. herhangi bir yerde burnuma gelsin midem kalkıyor. ( bi ara çok popülerdi)
Ağır kokuları sevmiyorum
Odunsu kokuları kendime asla yakıştıramıyorum
Oysa erkeklere odunsu koku yakışıyor
Olabilir tercih.
O zaman xerjoff erba pura’yı deneyin. Hepinizin hoşuna gidecektir. Beymen’de deneyebilirsin. Sahte yan sanayi ürünler sizi aldatır.
Odunsu ve baharatlı asla sevmem
Odunsu kokular sevmem
Ağır kokulardan kaçıyorum genellikle
Şekerli kokuları hiç sevmiyorum ya
Şekerli kokuları yakıştırmıyorum.
Baharatlı kokular ağır ya
Odunsu, şekerli, çikolatalı.
Şekerli şireli kokular sevmiyim.
Erkek parfümü dışında hiçbiri yakışmaz
Şekerli 🤮
Şeker kokusu..
Baharatlı kokular