Güzellik & Bakım Deodorantta önceliğiniz kokusu mu, içeriği ve etki süresi mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor #Edameda 🌼#Emotion 🩵 Güncellemeler1 yıl Güncelleniyor Deodorantta önceliğiniz kokusu mu, içeriği ve etki süresi mi? Cevapla Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl içinde alüminyum olmamasına dikkat ediyorum ama mesela en sevdiğim deo dove stick onda alüminyum var kullanıyorum yine de Diğer özellikte çiçek kokuları sevmem ferah kokuları severim temizlik gibi kokmalı açıkcası 0 0 Yorumla
Şahane_Woman Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Deodorant ben pek tercih etmiyorum. Malum zararlı küresel ısınma fakat bir deodorant özelliği kesinlikle kokusu ve iz bırakmaması. 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Etki süresi içeriği. Emotion benden geçemedi bu konuda tekrar almam 0 0 Yorumla
vandalkadir Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl Önce içerik sonra koku. Alüminyum içerenleri almıyorum. 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Kokusu olur 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Etki süresi sonrasında içerik en son koku 0 0 Yorumla
SelenAksoy06 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl oncelikle etki ve siresi sonrasinda koku geliyor 0 0 Yorumla
maviboncukkimdedirr Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Kokusu ve etki süresi 🙅🏻♀️ 2 13 Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Birde fiyat performans olması belki Yorumla maviboncukkimdedirr 1 yıl Belki 🤔 Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Ancak fiyatı saydığın kriterler arasında öncelik değil yani Yorumla maviboncukkimdedirr 1 yıl Kesinlikle değil önemli olan kalıcılığı Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Evde bile kullanan biri olarak kesinlikle kalıcılık Yorumla maviboncukkimdedirr 1 yıl 👌🏻 Yorumla Turnusolkoku 1 yıl İstikrar önemli, 😂 Yorumla maviboncukkimdedirr 1 yıl Evde bile kullanmak daha önemli aferim bize 😂 Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Xper düşük yazamadım, 😂 Yorumla maviboncukkimdedirr 1 yıl Yooo ben senin yorum hızına zor yetişiyorum 😂😂😂😂 Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Yok msjla yazamadım xper den mütevellit Yorumla maviboncukkimdedirr 1 yıl Bende diyorum ki burada yorum hızına yetişemiyorum mesajda koşar gibi konuşuruz 😂😂 Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Daha iyisi olur sankim ama Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Hepsi.. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. etki süresi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
içinde alüminyum olmamasına dikkat ediyorum ama mesela en sevdiğim deo dove stick onda alüminyum var kullanıyorum yine de
Diğer özellikte çiçek kokuları sevmem ferah kokuları severim temizlik gibi kokmalı açıkcası
Deodorant ben pek tercih etmiyorum. Malum zararlı küresel ısınma fakat bir deodorant özelliği kesinlikle kokusu ve iz bırakmaması.
Etki süresi içeriği. Emotion benden geçemedi bu konuda tekrar almam
Etki süresi kokusu leke yapmaması
kokusu içeriği ve el yapımı olması
Alüminyum içermemesi en önemlisi
Önce içerik sonra koku. Alüminyum içerenleri almıyorum.
Emotion bence kadın için gayet güzel bizede axe
Kokusu olur
Kalitesi ve kokusu da çok önemli
Deodorantta önceliğim kokusu oluyor
Leke bırakmaması ve kokusu önemli
Etki süresi sonrasında içerik en son koku
icerigi ve etki suresi
İçerik ve süre.
Ektisi daha önemlidir bence
oncelikle etki ve siresi sonrasinda koku geliyor
İçeriği ve etki süresi.
Kokusu ve etki süresi 🙅🏻♀️
Birde fiyat performans olması belki
Belki 🤔
Ancak fiyatı saydığın kriterler arasında öncelik değil yani
Kesinlikle değil önemli olan kalıcılığı
Evde bile kullanan biri olarak kesinlikle kalıcılık
👌🏻
İstikrar önemli, 😂
Evde bile kullanmak daha önemli aferim bize 😂
Xper düşük yazamadım, 😂
Yooo ben senin yorum hızına zor yetişiyorum 😂😂😂😂
Yok msjla yazamadım xper den mütevellit
Bende diyorum ki burada yorum hızına yetişemiyorum mesajda koşar gibi konuşuruz 😂😂
Daha iyisi olur sankim ama
Etkinsuresi
Kokusu
Kokusu başta gelir.
Hepsi
İçeriği ve etkisi
İçeriği önemli
Kokusudur
içerik
Koku
Hepsi..
İçerik ve süresi