Güzellik & Bakım Güzel deodorant istiyorum önerilere açığım, ne tavsiye edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Yves rocher'ninkini bile denedim fiss çıktı Güzel deodorant istiyorum önerilere açığım, ne tavsiye edersiniz? Cevapla Öneri Soruları Güzellik Soruları Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Deodorant kullanmak yerine roll on kullanabilirsin. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Hiç kullanmadım hangisini kullanıyorsun ve yapış yapış hissi doğru mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Wou kullanıyorum, trendyoldan almıştım. Beyazlatma ve ter kokusu önleyici özelliği var. Aşırı memnunum. Öyle rahatsız edici bir yapış yapış hissi yok Yorumla Soran 1 yıl Bakayim bebeğim teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben emetion kullanuyprım lfldş ama ucuz die ama en iyisi nivea doederant 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İkisini de sevmiyorum hem kuru bırakmıyor askim Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Rexona kullanabilirsin 0 0 Yorumla
selinnn5 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Rexsona net 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İçeriğini bozdular Yorumla Soran 1 yıl Çok memnun değilim ondan beni terletiyor Yorumla Soran 1 yıl Hangisinden bahsediyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Deodorant kullanmak yerine roll on kullanabilirsin.
Hiç kullanmadım hangisini kullanıyorsun ve yapış yapış hissi doğru mu
Wou kullanıyorum, trendyoldan almıştım. Beyazlatma ve ter kokusu önleyici özelliği var. Aşırı memnunum. Öyle rahatsız edici bir yapış yapış hissi yok
Bakayim bebeğim teşekkür ederim
Rica ederim
Ben emetion kullanuyprım lfldş ama ucuz die ama en iyisi nivea doederant
İkisini de sevmiyorum hem kuru bırakmıyor askim
Rexona kullanabilirsin
Bende
Rexsona net
İçeriğini bozdular
Çok memnun değilim ondan beni terletiyor
Hangisinden bahsediyorsun