Güzellik & Bakım Deodorant sıkmadan önce çalkalıyor musunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor #Edameda 🌸#Emotion 💞 Güncellemeler1 yıl Güncels Deodorant sıkmadan önce çalkalıyor musunuz? Cevapla Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. https://youtu.be/Tvc2BGrK1ZY?si=UVI5ytkehvKaoMB9Çalkalıyorm tabi bu müzik benden sana gelsn 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl 😘 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Deodorant kullanmıyorum artık roll-on mu ne o daha etkili güzel gibi 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Evet çalkalıyorum. Bunu niye yaptığımı bilmeden. 1 0 Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl ne bulsam çalkalarım alışkanlık yaptı 😄 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Parfümü çalkalıyorum 1 9 Yorumla Edameda06 1 yıl 🙄 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Hatta tüm parfümlerim mini buzdolabimda Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Peki deodorantı sen çalkalıyor musun Yorumla Edameda06 1 yıl Evet alışkanlık olmuş neden bilmiyorum :d Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Çok iyi yapıyorsun, benim parfümü çalkalamamda ki neden ise parfümün içinde ki esansların bir birleriyle karışıp kokunun tam olarak tenime geçmesi Yorumla Edameda06 1 yıl Hmm o zaman ben de parfümü de çalkalayım bir daha Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Tabi ki çok iyi yaparsın Yorumla Edameda06 1 yıl 👍🏻😊 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl :)) Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Dik koyup üstüne oturup çalkalayıp sıkıyorum 1 10 Yorumla Edameda06 1 yıl Aferin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende yapıyorsun itiraf et Yorumla Edameda06 1 yıl He hobim her gün 3 öğün. Töbe yarabbim sen sabır ver bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kızma edoşko sende 2 öğüne düşür olsun bitsin Yorumla Edameda06 1 yıl Sus lan. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vay ağır ablaya bağladı bizim kezban Yorumla Edameda06 1 yıl Beyfendi... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Söyle anam Yorumla Edameda06 1 yıl Yok bir şey Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aferin Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Ne bu knk ayran mı 1 6 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet içebilirsin Yorumla agorasevdası 1 yıl Thank you Yorumla Edameda06 1 yıl Sakın denemeyiniz alt metni geçeyim yine de, çoluk çocuk görür falan :sd Yorumla agorasevdası 1 yıl Yeğenime içirdim. Mesulu sensin bekleyip göreceğiz. Yorumla Edameda06 1 yıl 😢 Bugün de günah point Yorumla agorasevdası 1 yıl :( Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Çalkalarım.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Çalkalıyorm tabi bu müzik benden sana gelsn
😘
Deodorant kullanmıyorum artık roll-on mu ne o daha etkili güzel gibi
Evet çalkalıyorum. Bunu niye yaptığımı bilmeden.
Hayır olduğu gibi sıkarım.
Çakmak gazı çalkalar gibi hem de.
çalkalamak ii olur
ne bulsam çalkalarım alışkanlık yaptı 😄
Evet çalkalamadan olmaz :D
Aynen iyi oluyo
Evet calkaliyorum çalkala hadi adaminm
Parfümü çalkalıyorum
🙄
Hatta tüm parfümlerim mini buzdolabimda
Peki deodorantı sen çalkalıyor musun
Evet alışkanlık olmuş neden bilmiyorum :d
Çok iyi yapıyorsun, benim parfümü çalkalamamda ki neden ise parfümün içinde ki esansların bir birleriyle karışıp kokunun tam olarak tenime geçmesi
Hmm o zaman ben de parfümü de çalkalayım bir daha
Tabi ki çok iyi yaparsın
👍🏻😊
:))
Calkalanmasi lazm zaten
Roll on kullanıyorum deo sıkmam pek
Evet
Deodorant niyetine parfüm kullanıyorum
Dik koyup üstüne oturup çalkalayıp sıkıyorum
Aferin
Sende yapıyorsun itiraf et
He hobim her gün 3 öğün. Töbe yarabbim sen sabır ver bana
Kızma edoşko sende 2 öğüne düşür olsun bitsin
Sus lan.
Vay ağır ablaya bağladı bizim kezban
Beyfendi...
Söyle anam
Yok bir şey
Aferin
Ne bu knk ayran mı
Evet içebilirsin
Thank you
Sakın denemeyiniz alt metni geçeyim yine de, çoluk çocuk görür falan :sd
Yeğenime içirdim. Mesulu sensin bekleyip göreceğiz.
😢 Bugün de günah point
:(
Evet
Evet.
evet
Evet
Hayır
Evet
Bazen
Evet.
Evet
Çalkalarım..