Güzellik & Bakım Deodorant alırken vegan olmasına dikkat ediyor musunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Deodorant alırken vegan olmasına dikkat ediyor musunuz?#Edameda 🩵#Emotion 🌿 Güncellemeler1 yıl Güncelleme Deodorant alırken vegan olmasına dikkat ediyor musunuz? Cevapla Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet ediyorum. Ben alerjik bir bünyeye sahibim. Ecocertli ürünler olmasınada dikkate ediyorum🍀💚 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl içinde alüminyum olmamasına dikkat ediyorum daha çok 2 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl Deodorant almayın ve kullanmayın. Hem insana hem hayvanlara hem doğaya çok zararlı. Kansere birebir eğer derinize de sıkarsanız. Parfüm bir tık daha masum ve güvenilir eğer o da hakiki orjinal ürün ise. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Vegan olsn aynen çünkü ben yarı vejeteryan sayılırm 1 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hayır umrumda değil deli saçması görüyorum. Böyle şeyleri 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hayır. Hiç bakmıyorum içeriğine vs. Hangisinden memnun isem onu alıyorum. 1 0 Yorumla
Sevimliyimdir Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Deodorant almıyorum kimyasal ve yapay geliyor. Doktor tavsiyesi Driclor kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Nayır Doğada güçlü olan güçsüz olanı yer Hayat romantik değil makyivellicidir maalesef 1 0 Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kullandığım bir tane var ama hiç bakmadım açıkçası. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Güzel pazarlama taktiği sevdim. Diğer deodorantlar sanki her cuma akşamı Ocakbaşı yapıyor 😂 0 0 Yorumla
vigilanteshit Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Cilt bakımı, kişisel bakım, makyaj hangisini alırsam alıyım cegan olmasına dikkat ederim 1 0 Yorumla
yesilkumkat Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Evet bir tanidiğimin sırf bu yüzden koltuk altinda minik benler yani et benleri cıkmisti. 1 5 Yorumla marshall0098 1 yıl Oooww etkisi var mi bunun Yorumla yesilkumkat 1 yıl Veganlar bitkisel oluyor. Katkısız iyi yani Yorumla yesilkumkat 1 yıl Katkı olmuyor zararlı Yorumla marshall0098 1 yıl Hmmma anladimm koltuk altinda et beni istemem offf dikkat ederim alırken Yorumla marshall0098 1 yıl Teşekkür ederim bilgilendirme için Yorumla
samsunlu321 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Hiç dikkat etmiyorum kokusu güzelse tamam 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Hiç dikkat etmiyorum 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Etmem. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet ediyorum. Ben alerjik bir bünyeye sahibim. Ecocertli ürünler olmasınada dikkate ediyorum🍀💚
içinde alüminyum olmamasına dikkat ediyorum daha çok
Deodorant almayın ve kullanmayın. Hem insana hem hayvanlara hem doğaya çok zararlı. Kansere birebir eğer derinize de sıkarsanız. Parfüm bir tık daha masum ve güvenilir eğer o da hakiki orjinal ürün ise.
Vegan olsn aynen çünkü ben yarı vejeteryan sayılırm
Hayır umrumda değil deli saçması görüyorum. Böyle şeyleri
Hayır. Hiç bakmıyorum içeriğine vs. Hangisinden memnun isem onu alıyorum.
Deodorant almıyorum kimyasal ve yapay geliyor. Doktor tavsiyesi Driclor kullanıyorum.
Nayır
Doğada güçlü olan güçsüz olanı yer
Hayat romantik değil makyivellicidir maalesef
Kullandığım bir tane var ama hiç bakmadım açıkçası.
Güzel pazarlama taktiği sevdim.
Diğer deodorantlar sanki her cuma akşamı Ocakbaşı yapıyor 😂
Cilt bakımı, kişisel bakım, makyaj hangisini alırsam alıyım cegan olmasına dikkat ederim
Evet bir tanidiğimin sırf bu yüzden koltuk altinda minik benler yani et benleri cıkmisti.
Oooww etkisi var mi bunun
Veganlar bitkisel oluyor. Katkısız iyi yani
Katkı olmuyor zararlı
Hmmma anladimm koltuk altinda et beni istemem offf dikkat ederim alırken
Teşekkür ederim bilgilendirme için
Hiç dikkat etmiyordum
kullnmamak en dogrusu cok zarrli
İlk kez duydum. Etçili de mi var
Helal olmasına dikkat ediyorum
Hiç dikkat etmiyorum kokusu güzelse tamam
Takıntının zirvesi
Hiç dikkat etmiyorum