Güzellik & Bakım En dikkat çekici erkek parfüm hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar erkekte en çekici bulduğunuz erkek parfümleri hangileri En dikkat çekici erkek parfüm hangisi? Cevapla Parfüm Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
seda188 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Dior suvage harika yaBabam kullanıyor çok hoş bir kokusu var 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Başka parfüm deneyimleme şansın oldumu Yorumla seda188 +1 yıl Adlarını bilmiyorum diğerlerinin Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla
yeşilseverdeli Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Zara for hım blackDiesel only the brave 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Deneyeceğim teşekkürler Yorumla yeşilseverdeli +1 yıl Rica ederim fiyatları biraz pahalı ama bargello muadillerinide koklamışyım gayet iyiler Yorumla Soran +1 yıl Bende bargelloda dener almaya giderim ☺️ Yorumla yeşilseverdeli +1 yıl Peki iyi akşamlar Yorumla
Yıkıkgirl1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Avon parfümlerinden mi jsjsjjd 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya Yorumla Yıkıkgirl1 +1 yıl Hmm Yorumla Soran +1 yıl Bı kere denedim kokuları kalıcı değil ve öyle dikakt cekici bı kokusuna rastalamadim Yorumla Yıkıkgirl1 +1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dior suvage harika ya
Babam kullanıyor çok hoş bir kokusu var
Başka parfüm deneyimleme şansın oldumu
Adlarını bilmiyorum diğerlerinin
Tamam teşekkür ederim
Zara for hım black
Diesel only the brave
Deneyeceğim teşekkürler
Rica ederim fiyatları biraz pahalı ama bargello muadillerinide koklamışyım gayet iyiler
Bende bargelloda dener almaya giderim ☺️
Peki iyi akşamlar
bunlar ne ya sospiro deneyin
Avon'un Elite parfümü çok güzel
Avon parfümlerinden mi jsjsjjd
Hayır ya
Hmm
Bı kere denedim kokuları kalıcı değil ve öyle dikakt cekici bı kokusuna rastalamadim
Anladım