Daha önce çalıştığım mağazada ara ara testerinden sıktığım hayatımda kokladığım en güzel şey olan bir parfüm var. Birkaç kere muadilini aldım ama aynı etkiyi vermiyor tabii. Şimdi 4 bin tlye yakın bir fiyattan özel indirimle 2,500 tlye düşüyor. Yanında da hediye olarak serum, yüz kremi, cilt temizleyici, ruj, makyaj çantası geliyor. Şimdiye kadar hiç en azından bir parfüme bu kadar para vermedim kararsızım. Hediyelerle birlikte sizce mantıklı mı bu parfümü almam? Bu arada astım hastası olduğum için çok yoğun parfüm kullanan biri değilim bir parfüm hemen hemen 2 yıl gidiyor.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Markası ne söyle belki başka almak isteyen olur.
Ve bence almalısın yoksa içinde uhte kalır. Kredi kartına taksit yaptır daha iyi. olur.
Geçen ay Amerikadan 100 dolara almıştım, buraya gelince 2750 tl oldu, bana göre normal ama herkes bana sal*akmışım gibi davranıyo.
Bizim halkımız kendine pek değer vermediği için kendi güzelliği için harcadığı şeyler çok görünüyor gözüne. Halbuki kalitesiz parfüm kullanıp cilt kanseri olma ihtimalini hiç düşünmüyor. Şimdiye kadar ben de almadım ki çok parfüm kullanan biri değilim ama çok indirim oldu ve hediyelerle vs alınabilir gibi geliyor
ben artık burdan hiçbir parfüm almıyorum en bilindik siteler bile sahte satıyor anlamak mümkün değil
Hangi parfüme? Bazı parfümlere verilmez , çünki kalıcılık oranı çok düşük , en çokta fresh parfumlerin
O parfüme göre değişir. Su gibi parfüme 2500 tl verilmez.
Parfüm kalıcılığı biraz da kişinin tenine göre değişiyor. Bu parfümün yorumlarında kalıcı değil yazmışlar mesela çoğu ama ben kullandığımda ertesi gün bile geliyordu kokusu. Bir de edt su gibidir evet ama edp daha yoğundur bu edt olanı
Edp olanı bu pardon yanlış yazdım
Parfümden anlarım 300 liralık parfüm notalarına ve içinde kullanılan kimyasala göre 3 gün kokarken 5000 liralık parfümler sudan farksız olabiliyor. Bu konu ile ilgili geçen sene bir bence paylaşmıştım oku istersen. Biraz kırpmışlar ama olsun. Parfüm ve Koku Dünyası Hakkında Özet Bir Bilgi! ↗
Doğru öyle bir risk var her zaman. Teşekkür ederim mutlaka okuyacağım müsait olunca
Rica ederim.
İçinde kalacaksa al ben önem vermem mesela ama çnem veriyor isen al yani
Şimdiye kadar hiç o kadar para verip parfüm almadım aslında önem vermem ama birebir aynısını bulamıyorum o koku çok başka
Bu kadar sevdiğine ve aklında kaldığına göre bence baya değer veriyorsun arkadaşım
Evet ilkkancım
2 yıl dayanacaksa sana al gitsin
Hem kokusunu çok beğenmişsin pişman olmazsın
Ben de öyle düşünüyorum ama diğer yandan az para değil
2024 ocak ayında 2500 lirayı versende alamıycaksın ama bunuda hesaba kat
Evet zaten bundan 4 yıl önce düşünmezdim bile bunu. Ama şimdi borçlanmak kar etmek kafasıdayım artık
Sonuçta böyle şeyler hergün alınmıyor çok seviyorsan alınabilir
En son birkaç yıl önce muadilini kullanmıştım koku değilmediyse kalıcılığı aynıysa gerçekten çok seviyordum her kokladığımda mutlu ediyordu beni
Dediğim gibi her gün alınmıyor 1 şişe 1 yıl gidiyor ki her gün de kullanılmıyor ki
Bana 2 yıl çok rahat gidiyor. Son 5 yılda 2 parfüm kullandım biri bitmedi bile daha
Seni çok zorlamayacaksa al gitsin , kadınların güzel kokması gerek 🤗
Parfümün adı neydı?
Çalışıyorsan arada keyfi harcamalar yapılabilir
Şu anda çalışıyorum eşim de çalışıyor iki maaş giriyor eve ama kendimize çok değer vermiyoruz demek lüks geliyor bazen böyle alışverişler
Versace Dylan blue çok beğeniyorum bende ama çok pahalı ya
Benim herifin kokusu özeldi mesela öyle bir şeyse belki başka şekilde çok zor
Başka kimsede almadım o kokuyu bana da çok yakıştırıyordu herkes ama eskisi gibi kalıcı mıdır bilemiyorum
Artık çok uçucu parfümler tüm markalarda eskiye oranla içerik hafiflesmedi var
Evet herkes öyle diyor çok kötü bir durum onca para verip alıyorsun su gibi çıkıyor
Ben koku çok severim ama ben bile vermem sen düşün kaban bot bilmem ne başka bir şeye ver ama ona verme
Ya yanında hediye verilen serum krem vs çok iyi daha önce kullandım biliyorum onlar yüzünden almak istedim biraz da yoksa tek parfüme şu durumda ben de o parayı vermem
Diğerlerini toplayınca parfüm kaça geliyor basit bir kar oran hesapla
Şimdi hediye verilen pakete 4000 TL değerinde yazılmış ama abartı tabii. Parfüm de 3800 TL normalde özel bir indirimle 2,500 oluyor. Hediyeler 1000 1500 arası vardır çünkü 7 parça ürün var. Parfüm de işte 1000 1500 arası oluyor ortalama
Hava da bulup tavada yiyorsan ver gitsin
Bu devirde nerede öyle durum
Yok haklisin
Al bence hem de 2 tane al
Paran çoksa az bile