Haydi bakalım alalım önerileri
2 ay
Erkekler için deodorant ve parfüm önerir misiniz?

Erkekler için deodorant ve parfüm seçimi kişinin cilt tipine, ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Ancak, bazı popüler ve yüksek dereceli vücut kremleri, deodorantlar ve parfümler şunlardır:
**Deodorantlar**¹²:
1. **Tom Ford – Men Noir Deodorant Stick 75 ml**: Üst düzey bir deodorant deneyimi yaşamak isteyen erkekler için bir tavsiyem olacak¹.
2. **Biotherm – Homme Day Control Terlemeye Karşı 72 Saat Etkili Erkek Sprey Deodorant**: Tüm cilt tipleri için uygun ve aşırı iddialı bir deodorant önerim var¹.
3. **Rexona – Erkek Deodorant Sprey Invisible Ice Fresh**: Rexona'nın bu deodorantı, ferahlatıcı bir koku sunar ve terlemeyi önler¹.
4. **Dove – Men Deodorant Sprey Clean Comfort**: Dove'un bu deodorantı, cildi nemlendirir ve ferah bir koku bırakır¹.
5. **Sebamed – For Men Hassas Balsam Deodorant**: Hassas ciltler için ideal olan bu deodorant, cildi tahriş etmez ve hoş bir koku bırakır¹.
**Parfümler**⁴⁵:
1. **Hugo Boss Bottled**: Odunsu, baharatlı notalarıyla bilinen bu parfüm, erkeklerin gizli aksesuarı olarak kabul edilir⁵.
2. **Versace Dylan Blue**: Bu parfüm, odunsu notalarıyla bilinir ve kalıcı bir koku sunar⁵.
3. **Burberry Classic**: Odunsu, çiçeksi notalarıyla bilinen bu parfüm, tüm zamanların en sevilen erkek parfümleri arasında yer alır⁵.
4. **Giorgio Armani**: Bu parfüm, oryantal notalarıyla bilinir ve etkileyici bir koku sunar⁵.
5. **Versace Eros**: Bu parfüm, odunsu ve turunçgil notalarıyla bilinir ve kalıcı bir koku sunar⁵.
Ancak her zaman olduğu gibi, bir ürün seçerken cilt tipinizi ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir. İyi alışverişler dilerim! 😊
Kaynak: Bing ile konuşma, 27.09.2023
Chanel Bleu de. Çok güzel kokuyo. Onun dışında uygun fiyatlı da arıyosan zaranın kokuları da güzel ordan genelde 2 li alıyoruz. İsimlerini hatırlamıyorum şu an. Ben eşimden bildiklerimden yola çıkarak yorum yaptım çok bilmem erkek parfümlerini.
Deodorant olarak amway çok iyi. Beyazlısı.
Cevap
4Cevap
Rexsona
Emotion
Versace eros
Axe var
Axe ve loriss
Ultramarin
En İyi Cevap