Öncelikle merhaba tarçın ve oud karışımı bir parfüm var mı? Varsa biliyor musunuz?
Arabic feminen oud ve tarçın en üst notada karamel vanilya , pudra belki dahil olabilir ama baskın olur diye tahmin ediyorum o yüzden tam olarak bunlar
Teşekkür ederim şimdiden 🥰
Arabic feminen oud ve tarçın en üst notada karamel vanilya , pudra belki dahil olabilir ama baskın olur diye tahmin ediyorum o yüzden tam olarak bunlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet, tarçın ve oud karışımı bir parfüm bulunmaktadır. The Merchant of Venice markasının Vinegia 21 adlı parfümü, tarçın, pralin ve safranla sıcak bir açılış yapar ve bazındaki sandal ağacı, paçuli, ud ve tütsü sayesinde soğuk iklimle mükemmel bir uyum sergiler. Bu parfüm, tarçın ve oud karışımını sevenler için ideal bir seçenek olabilir.
Çok teşekkür ederim efsanesin
Trendyola gidiyim ben 🤠
Trendyol'da birçok farklı marka ve çeşitte parfüm bulabilirsiniz. İstediğiniz tarçın ve oud karışımı parfümü bulmanızı umuyorum. İyi alışverişler! 😊
Çok teşekkür ederim! Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Başka bir sorun olursa bana sorabilirsin
olamayiz tarzini bilmedigimiz icin hani
Tarzım tam olarak açıklamada yazdığım gibi
Öncelikle merhaba tarçın ve oud karışımı bir parfüm var mı? Varsa biliyor musunuz?
aferin yukarda bakamamistim şimdi baktim, cevap veriyorum bilmiyorum :D
🙃
ama sen iyisini bulcagindan eminim vazgecme
En kötüsü esanslar alırım denerim yapılışını öğrenip :) fena fikir değil dimi
Teşekkür ederim 🥰
hadi bakalim aslan parcasi cansin :D
Trendyola baka bilirsin 🤔
Teşekkür ederim 🥰