Güzellik & Bakım Kışın deodorant kullanıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kisin deodorant kullaniyor musunuz?Meme kanserine vs yol acabilir yaziyor internette dogru mu? Kışın deodorant kullanıyor musunuz? Cevapla İnternet Soruları Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yasin_84 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl 100.000bin şişe deodorantı aralıksız kullanırsan kanser olabilirsin 0 0 Yorumla
ATH3NA Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İlla kullanicaksan pudrsiz alıp kıyafet üzerinden sık 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl ne alakası var ya. her zaman kullanılabilir 0 0 Yorumla
Minass1 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Evet doğru içindeki malzemelere bakmakta fayda var 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl kullanıyorum :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama kanser yapiuormus ben korktum Yorumla sedomania2 +1 yıl internette en ufak şeyde kanser yapıyor zaten :) Yorumla Soran +1 yıl Evet oda var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
100.000bin şişe deodorantı aralıksız kullanırsan kanser olabilirsin
İlla kullanicaksan pudrsiz alıp kıyafet üzerinden sık
Ya rahat ol o uydurma deodorantlar
ne alakası var ya. her zaman kullanılabilir
Evet doğru içindeki malzemelere bakmakta fayda var
kullanıyorum :)
Ama kanser yapiuormus ben korktum
internette en ufak şeyde kanser yapıyor zaten :)
Evet oda var
Rollon kullanıyorum
Doğal deodarantlaedan kullan