<3 <3
Sevgilinizin/eşinizin kötü koktuğunu fark etseniz ne yaparsınız?
<3 <3
Bunu ona söyleyebilir misiniz? Söylerseniz nasıl olur ki bu.. hem kırıcı hem de çok zor

Ben sevgilime bunu söylerdim tabi ki de.. ama kırmadan ki sevgilimi hayatta kıramam zaten.. :) bu yüzden de ona bu durumu açıklardım.. zaten sevgili demek birbirinden çekinmemek demek birbirimizin bir yanlış hatası olduğunda bunu söyleriz birbirimize ve zaten dikkatli de olurduk
Öyle tabi ✨
Sorun kendimdeymiş gibi gösterirsem. Onunda bu konuda hassas olduğumu anlamasına sebeb olurum. mesela Aşkım kusura bakma bugün çok yürüyüş yaptım ter kokuyorum bugün görüsemeyiz. kokumla seni rahatsız etmek istemiyorum. dersem. karşimdaki bu konuda hassas olduğumu anlar. diye düşünüyorum.
Bende aynısını yapardım
Bayıldım sana ya <3
Söylerim ne olacak sanki ayağı kokuyorsa yeni çorap getiririm veririm hatta 😄
Love love love <3
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim ☺
Kesinlikle söylerim ister kırılsın ister kırılmasın kötü kokuyu karşı tahammülüm yok ve ayriyetten şöyle bir durum da var dünyanın en güzel kadını dahi olsa yakınından bir kötü koku dahi gelse kendisinden kaynaklanmayan hiçbir şekilde o kadından etkilenmem anında soğurum
Yine de kırmadan söyleyelim 👌
Cevap
13Cevap
İnsan âşıkken burnu da algıları da ifadeleri de farklılaşır bence. İnsanlık hâli ve hayatın doğal akışında insan çok bakımlı olsa bile pek çok farklı sebeple kötü kokabilir. Ben eğer sevgilime/ eşime bunu ifade edeceksem eleştirel yaklaşmazdım. Sevgiyle ifade ederdim. Birlikte çözüm üretirdik, sevgiyle😎
Yirim senin sevgini
😃🤭😃
:D :D
7 yıllık evliyim eşimin ağzı kokuyor sigara bağımlısı hem de maraş otu atıyor arada balgam çıkarıyor dişleri sapsarı fırçalamıyor elini de yıkamıyor ayda bir yılanıyor sabunlanmıyor vücudu da kokuyor o yüzden 3 yıldır ayrı yatıyoruz cinsel hayatımız yok boşanmak istiyorum ama gel de bunu hakime anlat 😢
Allah yardımcınız olsun <3
Ona hediye parfüm deodorant falan alırdım
İcinede not yazardim onu kırmamak üzmemek için güzel birşeyler düşünür yazardım
Ama sunuda eklemek isterim bazı insanlarda sağlık sorunu ile alakalı koku olabilir eğer onlardan biriyse tedavi için konuşurdum
Git duş al, iyice liflen, deodorant, parfüm sık eşşolueşşek deyip tekmüklerim
Aferin len.. Valla bayılıyorum dominant kadınlara sdhjjsdh
🤪🤪❤️
Derim ya kırmadan etmeden o kadar da olsun yani kırılırsa döverim
Aynen artık ben de öyle yapıcam kırdığımı dövecem :D
Ona yüzümü asmadan kırmadan utandırmadan çok normal birşeymiş gibi soğuk sözlerle söylerim
<3
Hepimiz 7/24 mükemmel kokamayız ki. İnsanlık hali çok yoğun bir gün geçirmiştir duş almaya parfüm sıkmaya zaman bulamamıştır. Umursamam kötü kokmasını
Niye kırılsın ya ona en kral parfümü alırım oyy aşkım benim shshshshz
Parfum ne kullanıyorsun diye imâ yaparim açik açik soylemem
Mantıklı
Senin kokun ne peki dksksksk
Sarımsak özlü mikkemmeel bir koku djdahjs
Bayılırım antibiyotik xkdmdmdkdkd neyseki vampir degilim
Neyseki neyseki jshdh
Beyaz tenli misin esmer misin
Kızılderiliyim abi ben.
Olurrr farketmez KXNSMDMDKD abi demeyelim ayrıca xjdkdkdkcf
Ben ter kokusunu severim o yüzden bir şey demem 😄
Iyyy o ne öyle yaa
Hayatım git Bir duş al ter kokuyorsun diyorum.
Oturup konuşacağız ne yapcaz başka.
Kötü koku hoş değil. Bir çözüm bulmak şart.
Bir yolunu bulur söylerdim
Hemen axe alır ona sıkarım
Siz ne yaparsınız
Kendisine deodorant hediye ederdim.
O da güzel
Söylerim 🤷🏻♀️
Soveirm
Söylerim
Söylerim duş alır.
Kokuyorsun derim
söylerim
Söylerim acikca