Her durumda, zaman mekan farketmez. Bu insanlar yüzünden olmayan takıntı oluştu. Kötü kokuya katlanamıyorum. Ha en basiti bir deodorant olmuş 100 tl anasını satayım evet ama ben hem kendim iyi hissetmek hemde başkalarını da rahatsız etmemek adına özen gösteriyorsam herkes gösterecek. Kalabalık kamusal ortamlarda bulunuyorsan kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok abi, ceset gibi kokuyorlar.
Türk toplumunun büyük bir kesimi roll on nedir onu bilmiyor, bilen kesim de kullanmıyor, yok kanser yapıyor, yok doğal değil. Bunu diyene bakıyorsun çift telefon radyasyon kutusu, ucuz tütün içer.
Bana asansör en zoru geliyor. Diğer her şeyeözüm var asansör felaket.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
bi ara otobüse binmiştim otobüs aşırı doluydu ve her yer ter kokuyordu gitceğim yere varmadan ilk durduğu yerde inip kusmuştum iğrenç bir durum herkes kişisel temizliğine önem göstermeli
Kilo ana sebebidir, sizede kokuyorsunuz demedim neden üstünüze alindiniz! Sizin gibi alimli bakimli bir kadin tabiki mis gibi kokacaktir hic bir süpemiz yoktur. Spor yaparak basenlerinizi eritebilir saglikli yaşam ve görünüşe sahip olabilirsiniz. Ama görüyorumki yemek paylasimizlariniz daha cok :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Her durumda, zaman mekan farketmez. Bu insanlar yüzünden olmayan takıntı oluştu. Kötü kokuya katlanamıyorum. Ha en basiti bir deodorant olmuş 100 tl anasını satayım evet ama ben hem kendim iyi hissetmek hemde başkalarını da rahatsız etmemek adına özen gösteriyorsam herkes gösterecek. Kalabalık kamusal ortamlarda bulunuyorsan kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok abi, ceset gibi kokuyorlar.
Türk toplumunun büyük bir kesimi roll on nedir onu bilmiyor, bilen kesim de kullanmıyor, yok kanser yapıyor, yok doğal değil. Bunu diyene bakıyorsun çift telefon radyasyon kutusu, ucuz tütün içer.
Özellikle yaz dönemlerinde bir zahmet en az günde bir olsun duş almalı insanlar.
iğrenç kokularıyla bizleri helak etmekten vazgeçsinler.
Asansörde daha zor şurada daha kolay diye bir seçenek olamaz. Ter kokusundan rahatsız oluyorsak yer seçmeye lüzum yok.
Otobüs dolmuş olduğu gibi yatakta da çok zor. Iyyy iğrenç. Mümkünse duş almadan uyumak yasaklansın.
otöbüs asansör taxi metro tren vapur lokanta tiyatro bale sinema
Eminim siz yeni açmış bi çiçek gibi kokuyosunuzdur 😊
benim şoförün :)
Evet... 🌸
iyi günler dilerim ⚘
İygünler
Hiçbir yerde tahammülüm yoktur. Kilit noktam kokudur
Bana asansör en zoru geliyor.
Diğer her şeyeözüm var asansör felaket.
bi ara otobüse binmiştim otobüs aşırı doluydu ve her yer ter kokuyordu gitceğim yere varmadan ilk durduğu yerde inip kusmuştum iğrenç bir durum herkes kişisel temizliğine önem göstermeli
Aslında her yerde. Çekilmiyor hiçbirisi. Nefesim kesiliyor.
Otobüs veya dolmuşta kokudan kaçamadığımız için daha zor.
Hastanede 🤣 lan zaten hastayım bir de efil efil gelen ter kokusu mahvediyor
Yanınızda oturan iş arkadaşınızın ter kokusu
Her durumda özellikle araba koltuğundan kalktığım zaman çıldırıyorum
Asansörde midem kalkar ya
Kilonuz varsa bu hissi hep yasiyacaksiniz demektir, sayin eda hanim.
Kilom var ama hep mis gibi kokarım.
Bunu kiloya bağlamak saçmalık. Ne zayıflar gördük bi deri bi kemik ama berbat kokuyor yanına yaklaşılmıyor mesela!
Kilo ana sebebidir, sizede kokuyorsunuz demedim neden üstünüze alindiniz! Sizin gibi alimli bakimli bir kadin tabiki mis gibi kokacaktir hic bir süpemiz yoktur. Spor yaparak basenlerinizi eritebilir saglikli yaşam ve görünüşe sahip olabilirsiniz. Ama görüyorumki yemek paylasimizlariniz daha cok :D
Yemeyi de severim bakımı da. Spor da yaparım. Hııııhhhhh
Sizi cekemeyen anten taksin eda hanim
Taksın 🤣
Spor salonunun bir bahanesi var da diğerleri oğk
koltuk altında kıl olan ne kadın ne erkek temızdır igrenctir ıgrenc gelır banaaa
En fenası otobüs Allah'tan binmiyorum
Otobüste dolmuşta